Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az, hogy valakinek nem megy gumival?
Nekünk már régóta gumival megy, pedig elég régen lett felhúzva, és úgy kb 1 óráig szoktunk menni folyamatosan.
Bár még soha nem hallottam olyat, hogy egy kocsi nem megy gumival, de ennek mi köze a merevedéshez?
de van olyan
egyszer összejöttem egy sráccal
rohadt jó pasi volt, már nagyon akartuk, épp nekiálltunk, akkor rákérdeztem, h nem felejtettél el valamit?
mondta: nem. ő nem tud gumival. nem megy neki.
csak csak rábeszéltem.
tényleg nem. egyszerűen teljesen semmilyen volt mindkettőnknek. lekókadt a ... kedve.
nem, nem miattam, alapjáraton nem vagyok rossz nő, sem rossz az ágyban, mielőtt valaki erre gondolna. nem a legjobb, de azért...
én meg tablettában nem bízok, szóval elég hamar szakítottunk.
Gumival szar.
Próbáltál már gumikesztyűben tapintani valamit?
Pl, hogy milyen a felülete?
Az ujjad egy elég érzékeny szerv, mint egy pénisz,. Van mindkettőben idegvégződés.
Vegyél már egy gumit, és nyúlj be magadnak. Az ujjaddal mit fogsz érezni? És anélkül?
Na kb. EKKORA a különbség nekünk.
A GUMI szar.
Más kérdés, hogy hatékony védelmet a betegségektől EZ ad.
Ha meg fix a partnered és megbízható akkor TABI!
Aztán a gumit tessék elfelejteni!
3 nőt ismerek, akik tabit szedtek
most mindhárom anyuka
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!