Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! A valóságban milyen számít átlagosnak?
Természetesen pénisz hosszra, és vastagságra gondolok, de nem a leírt statisztikákra vagyok kíváncsi, melyek közül 2 sem egyforma eredményt mutat fel, hanem arra, hogy ti konkrétan milyenekkel találkoztok a leggyakrabban, tehát milyen a valós átlag?
Ha lehet a vastagságra is térjetek ki, és ha tudjátok inkább hasonlítsátok valamihez, pl banán, wcpapírguriga stb...
elnézést kérek már előre azoktól akik unják az ilyen jellegű kérdéseket, de most valós tapasztalatokra alapozott átlagot szeretnék "hallani" a lányoktól. :D Ja, aki nincs tisztában a centikkel, kb nézze meg vonalzón, hogy megközelítőleg milyen méretekkel volt dolga eddig. :)
Előre is köszönöm.
Igen, kb. olyan plusszos doboz vastagság, de nem volt csalódás a 10 centis. Ha nagyon őszinte akarok lenni inkább az lepett meg, hogy a fiúnak nagyon nagy önbizalma volt (szóval már előre fényezte magát mielőtt közelebb kerültünk volna egymáshoz), és inkább ezért csodálkoztam, mert én nőként minden baromság miatt tele vagyok gátlásokkal. Egyébként ugyanolyan jól funkcionált, mint a nagyobb, és a fiú nagyon figyelmes és odaadó volt!:)
21 éves vagyok. De akkor sem értem, hogy a 10 cm miatt miért pont a koromra vagy a legkíváncsibb.:)
Köszönöm, akkor kezd helyreállni az értékrendem. Én reklamáltam az egyik kérdésnél amikor írták, hogyha egy wcpapírgurigába belefér mereven, akkor ne dicsekedjek vele, mert a wcpapírgurigák max 4 cm átmérőjűek. Nos, én 4, és 4,5 cm átmérőjűekkel találkoztam eddig -direkt lemértem... azthittem, ami nála 4,5 cm, az a lányok számára csak 4, és azért fél cm-et elírogatni, amikor valaki számára az a tét, hogy megnyugodhat e, vagy nem, hogy belefér a normál kategóriába, elég nagy felelőtlenség. Ráadásul egy 4 cm átmérőjű pénisz nem olyan, mint a wcpapírguriga, mivel a pénisz nem szabályos kör keresztmetszetű, ráadásul sajnos nem olyan folyamatosan 4 cm széles esetemben legalábbis, mert a testemhez közelebbi végén keskenyebbb...
Na, most jól leírtam, de remélem értitek, miért kérdezek ennyire mindenbe bele. :)
Látom megérte feltenni ezt a kérdést, mert így talán kicsivel valósabb képet kaphatunk, mint a különféle neten fellelhető statisztikákat böngészve.
26/l! -ezek szerint a 4 cm, (azaz kb banán vastagság) már van akinek kicsit vastag is. Ezek szerint csak élnek köztünk olyan férfiak is, akiknek 3 cm vastag a péniszük mereven, azaz, olyan, mint egy plusszos doboz. Úgygondolom ez azért meglepő fordulat a péniszméretes kérdések körében, mert a tegnapi kérdések között böngészve bizony úgy tűnik, hogyha vékonyabb egy pénisz mereven egy wcpapírgurigánál, akkor "kezdheti elásni magát az ember".
Köszönöm a hozzászólásokat.
Igen-igen, de ez a péniszméret dolog arról szól, hogy addig nem parázik az ember, míg valahonnan úgy nem érzi, hogy "de márpedig az enyémnél mindenkié csak hosszabb és vastagabb lehet..."
Plusszosdobozvastagságú ujj már azért eléggé vaskosnak számít... -talán egy nagy darab férfi hüvelykujja lehet olyasmi. :)
Hát így értem..
Ja, de én két ujjat vettem alapból.:) Vagy szoktak egy ujjal is ujjazni?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!