Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire biztos ha elsőre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztos ha elsőre beléd élveznek teherbe esel? Ugy hogy nem szedtél előtte gyógyszert?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 22:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
akkor már biztos kimutatja. És ami még fontos lehet: jó, ha egyszerre kettőt is csinálsz, ugyanabból a fajtából. Téves pozitív teszt pedig nincs, ha pozitívat jelez, akkor irány az orvos!
2011. jún. 19. 22:56
 12/20 anonim ***** válasza:
mármint az esemény után két héttel biztos kimutatja
2011. jún. 19. 22:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Jajj Istenem :-( Nagyon félek, a jövő 7en minden képpen meg kellene jönnie, most nagyon imádkozom h megjöjjön a mensi, aztán ha nm akkor teszt. Volt már vkinek közületek abortusz?
2011. jún. 19. 22:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy értetlenkedek, de azt írtad, hogy 32. nap. Ezt úgy érted, hogy 28 napra szokott, és 4 napot késik? Mikor történt a dolog?

Másrészt próbálj megnyugodni, mert ha azóta ezen stresszelsz, akkor könnyen megeshet, hogy amiatt késik. Szívből kívánom, hogy ne a rosszabbik variációhoz legyen "szerencséd"! Azt hiszem, ez már elég lecke ahhoz, hogy megtanuld használni az eszed.

2011. jún. 19. 23:07
 15/20 anonim ***** válasza:
.
2011. jún. 19. 23:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni,de velem is így történt!

Nagy békülős szex,beleélvezés majd gyerek!

Csak nekem nem kellett ab menni,mert megoldotta a természet magátol is!

20 éves voltam akkor,nagyon felelőtlen most már belátom!

De neked kívánom,h megjöjjön!Ha 32.-dik napon vagy akkor a teszt már kimutatja a pozítívat!A reggeli első pisiből csináld!Az a legmegbízhatóbb!

2011. jún. 19. 23:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Teszt eredmény?
2011. jún. 20. 10:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Ne várd meg, hogy megjöjjön... Minnél hamarabb veszel tesztet, annál hamarabb nyugodhatsz meg...

Amúgy meg ha az italnak is volt szerepe, akkor miután kijózanodtál, miért nem mentél el nőgyógyászhoz és írattál fel 72 órás tablettát?!

2011. jún. 20. 12:13
 19/20 A kérdező kommentje:
Múlt 7en pénteken történt. Igazából azért nm mentem el venni 72. as mert hirtelen feldolgozni nm tudtamés tanakodtam valamint nm volt hirtelen 10. ez ftom feleslegesen rá. Am legkésőbb a 30. napom megjön a mensim.
2011. jún. 20. 13:11
 20/20 anonim ***** válasza:

A gyógyszer, amúgy 5590 forint. Tudom, hogy nemrég sajnos nekem is szükségem volt rá... :/

a teszt eredménye végül is mi lett?

2011. jún. 24. 09:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!