Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
szóval az a helyzet hogy szívesen kipróbálnék több pózt is de a barátnőm szégyelős és nem igazán szeretne az ilyenekbe bele menni nem az nem akarok erőltetni de hogy mondjam/vegyem rá burkoltan hogy más pózban szeretném?!2011. jún. 19. 21:06
1/4 anonim válasza:
hát ha igazán szereted meg minden akkor mond meg neki szerintem hogy nincs mit szégyelnie :) én is voltam ilyen helyzetbe hogy a párommal nem mertem más pózt kipróbálni mert szégyenlős vagyok és mindig bíztatott hogy nincs mit szégyelnem mert ő így szeret ahogy vagyok :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne az "üljünk le és beszélgessünk" módszerrel próbálkozz, ha már szégyenlős, hanem egyszer mikor épp "hangulatban vagytok", akkor kezdd el dicsérni, hogy milyen jó vele, mennyire kívánod, és hogy kipróbálnád vele x módon is. :) Szerintem ezek után nem lesz kedve tovább szégyenlősködni :)
3/4 Koldus válasza:
O.o
Most nem azért, de ha már van szex akkor azt gondolom mind a ketten meztelen teszitek. Akkor mi szégyelni valótok van?
Nem értem O.o
Ti hogy szexeltek?
4/4 anonim válasza:
Egyszerűen feküdj szex közben más pózba és ha akar szexelni akkor úgy is foglya csinálni más pózokban is kivéve ha inkább nem akar szexelni de ilyen pasi talán nincs.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!