Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a ratyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a ratyi felvonulásról? Meg a ratyikról általában?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 19:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
40%

Pff...mit foglalkozol vele??neked nem mind1??

Idióta:S

2011. jún. 19. 19:45
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy semmi baj nem lenne velük, és szerintem a normálisabb fajtája el sem megy ilyenre. Kész parádé, amit azok ott művelnek. A normális homoszexuálisokat is megalázzák ezzel. Akkor már hetero felvonulás is lehetne, hiszen én is büszke vagyok rá, hogy a férfiakat szeretem és ez a normális. De manapság ugye nem a normálisak vonulnak föl.
2011. jún. 19. 19:46
 3/28 anonim ***** válasza:
38%
Én egy krematóriumhoz vezetném őket...
2011. jún. 19. 19:46
 4/28 anonim válasza:
36%
Az összes búzát felküldeném a Marsra, hogy felmelegítsék azt saját élőhelyüknek, és hogy a Föld lehűljön, ezzel meggátolva a felmelegedést. Mindenki jól járna...
2011. jún. 19. 19:47
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi bajom velük, ő dolguk. De ha lehet négyfal között csinálják, amit csinálnak, ne az utcán bonyolítsák a magán életüket.

A felvoulásnak meg sztem semmi értelme, evvel nem lépünk előre. Provokatív, az a baj vele, én se nézném szívesen.

2011. jún. 19. 19:47
 6/28 anonim ***** válasza:
95%

nekem az a véleményem h nem egy jó "figyelemfelkeltés" mert ezzel nem érnek célt.Igazából a cél sem jó mert ha valamit normálisként kezelünk és ők a maguk orientációját annak tartják akkor nincs miét erőlködni.Így viszont éppen az ellenkezőjét érik el.

Bár ha úgy vesszük nem tudom mi a rosszabb ahogy a mi hazánk áll úgy általában az emberekhez vagy ahogy ők.Ha megnézed egy két ország hozzáállását ehhez a témához akkor sokkal különb mint a miénk.Itt mindenki szent embernek érzi magát aki ehez a témához hozzszól holott szerintem a trianon pólós s..gfejek sem olyan hűde patyolat tiszták ez csak mese.Szóval ennyi a válaszom de az igazi véleményem az az hogy az ilyen ratyi kérdések feltevőiről van "jó" véleményem.

2011. jún. 19. 19:48
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
nektek miért nem mindegy ki kit szeret?Abba hogy van jogotok beleszólni?Ti örülnétek ha nektek meg mondanék kivel jöjetek össze stb?A nyilvános magamutogatással én sem értek egyet de szerintem ahhoz hogy a magánéletében ki milyen ahhoz senkinek semmi köze.
2011. jún. 19. 20:01
 8/28 anonim ***** válasza:
61%
Jó dolog, én ott leszek:D
2011. jún. 19. 20:01
 9/28 anonim ***** válasza:
78%
Addig nincs bajom velük, amíg csak a 4 fal között buzulnak, és nem tukmálják rá mindenkire magukat.
2011. jún. 19. 20:03
 10/28 A kérdező kommentje:

Na látjátok ez az...Én is úgy állok a dologhoz,mint,ahogy senkit sem faggatok a szexuális életéről,úgy a ratyikat sem.Mert ő maga eldönti,hogy mit szeret.És nem is vagyok vele ellenséges,semmi közöm hozzá.De,amikor felvonulgatnak jobbra-balra,mert ők bu.zik,az kiborít,meg az,hogy a f@szát mutogatja a kamionról és örül magának.

Gondolom nem tetszik nekik,hogy van egy-két közösség,aki jól szájbaverik őket,mert utálatra méltatják.Naés,akkor mi van?Engem is megpumpolnának,ha olyat tennék,ami nem tetszik másnak/másoknak.De nem kell ám ehhez ratyinak lennem,elég,ha beszólok valami cifrát és már meg is salátáztak.Akkor vonulgassak én is fel azért,hogy úgy bánjak az emberek érzékeivel,ahogy nekem jól esik?Neeem,nem ez a megoldás.

Valamint féktelen düh áraszt el ilyenkor,amikor megy a seggrepacsi meg a rinyálás,közben gyerekkatonák öldöklik egymást a világban vagy halnak éhen.És ez sokkal nagyobb probléma szerintem,mégsem kampányolnak ellene.

Nem baj,ha FÉRFIASAN felvállalják magukra az identitásukat,de akkor igenis el kell fogadni,hogy ehhez nem mindenki viszonyul egyformán...

2011. jún. 19. 20:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!