Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon beindítanak a tetkók....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beindítanak a tetkók. Normális?

Figyelt kérdés

Imádom ha egy pasi tele van tetkókkal,az igazi rocker,vad de mégis gyengéd szerető.(tudom ez nagyon közhelyes)

Ha meglátok egy ilyen pasit teljesen bevadulok tőle,pedig alapjáraton visszafogott vagyok. Volt is egy ilyen barátom.A szex is nagyon jó volt vele,és azóta mindenkibe őt keresem,viszont sehol sem találok ilyen jellegű férfit

(azért fontos az igényesség)

Szerintetek hol találhatok ilyen sítlusú fiúkat?

2011. jún. 19. 19:02
1 2
 1/18 szamóca.. ***** válasza:
jó is az :)
2011. jún. 19. 19:04
 2/18 A kérdező kommentje:
ja,csak kevés igazán jó van!:)
2011. jún. 19. 19:08
 3/18 szamóca.. ***** válasza:
hmm azért én tudnák szemezgetni közülük:DDD
2011. jún. 19. 19:10
 4/18 A kérdező kommentje:
pesti vagy?milyen jó helyeket ismersz?
2011. jún. 19. 19:14
 5/18 szamóca.. ***** válasza:

pesti vagyok jaja.

helyeket? nem nagyon van megszokott helyem. koncertek főként, meg akár kocsmák, mikor hogy.

inkább társaság függő hogy menyire vagy ilyenekkel körülvéve. én ismerek tetoválót, tanultam nála pct szúrni, akkor sokat lebzseltem ilyen emberekkel.

de azért ne legyen ez az alapja a párválasztásodnak:D

2011. jún. 19. 19:17
 6/18 A kérdező kommentje:
jó,nem azt mondom hogy ez az alapja:) csak amióta volt ilyen típusú barátom,rájöttem nekem ilyen kell!:D
2011. jún. 19. 19:19
 7/18 anonim ***** válasza:

én is imádom a tetkós pasikat, de nem a gyúrós-börtönös-maffiózó stílusú vastag láncos tetkósakat, hanem pl a fültágítós,fülbevalós,rocker v deszkás-szerűeket is:)

pl az ilyen hapsik(kár h mo-n nem látni ilyeneket...

http://www.youtube.com/watch?v=F28fLC5SJ34&feature=channel_v..

2011. jún. 19. 19:20
 8/18 szamóca.. ***** válasza:

ha sokáig ingyen szúrtok pct azért meg lehet ismerni párat :DDD

de tényleg nem túl sűrű... azért pest még mindig istenes, kis városban még kevesebb lehet belőlük.

2011. jún. 19. 19:23
 9/18 A kérdező kommentje:

nekem mondjuk a fültágitó nem jön be:)

mondjuk ja,instantba szoktam látni egy-kettőt

2011. jún. 19. 19:26
 10/18 anonim ***** válasza:
hát igen átvették az uralmat a köcsög discosok... belőlük bezzeg egyre több van, míg jó pasikból egyre kevesebb -.-
2011. jún. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!