Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar szeretkezni velem a párom. Szerintetek mi lehet az oka? és mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Kb 10 hónapja vagyunk együtt, 4 hónapig nem feküdtem le vele (nem akartam mindjart odaadni magam), utána kb egy hónapig fantasztikus jó volt vele a szex. Azóta: hetvegenkent talalkozunk kb 2-3 napra, megis csak kb 2 hetente egyszer szeretkezünk. Pedig én naponta tobbszor is kezdeményezek. Altalaban annyi sül ki belőle, hogy oralisan kielegitem, ha nem, akkor elrakja a műszert, és vagy alszik egyet, vagy leul net elé. Nem akarok nagyepűnek tűnni, de szép nőnek tartom magam, a másik meg hogy biztos vagyok benne, hogy szeret (ezer jelét adta már). De nem értem miért nem ér hozzám? Mi lehet ennek az oka?2011. jún. 19. 18:53
11/11 A kérdező kommentje:
Még elég friss a dolog, hisz még egy éve sem vagyunk egyutt, úgyhogy nem fogok turelmetlenkedni, megteszem amit tudok kettőnkért. Megcsalni egész biztos, hogy nem fogom, ha nem leszek biztos magamban akkor szakitok vele inkább... de csak ha minden kötél szakad.
2011. jún. 21. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!