Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha már odáig eljutok hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már odáig eljutok hogyan tovább? Hogyan éreztessem vele hogy szextime?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel rendszeresen van petting,orál ami isteni vele és mindketten teljes mértékben kielégülünk viszont én ruhában is megőrülök a szexi testétől nemhogy fehérneműben meg imádom őt nagyon csak én már szeretném elveszíteni vele...mikor ujjazom vagy nyalom a punciját azt nagyon élvezi szerencsére láthatóan mert eléggé megduzzad a puncija meg szinte folyik a nedv belőle,a cickói is megkeményednek mármint a bimbói és van mikor orgazmusa is szokott lenni ezeknél viszont én meg alig bírok magammal hogy ne nyomjam be a farkam a puncusába csak ha most arra várok mindig mikor jelzi hogy be is tehetem az nem tudom milyen így lehet nekem kéne jeleznem neki hogy szeretném már...szerintetek várjak inkább vagy mondjam neki hogy én már szeretném?
2011. jún. 19. 18:28
 1/9 WhiteLabel ***** válasza:
65%
Amikor pettingeltek, kezd el a farkaddal kívül simogatni, aztán szép óvatosan tóld be, ha nem akarja úgy is meg fogja mondani hogy még nem szeretné, és ne told be.
2011. jún. 19. 18:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem mondjuk lehet óvatosan kéne mert nagy a méretem...lehet elég lenne ha elővennék egy gumit abból bizos rájön mit szeretnék:)
2011. jún. 19. 18:31
 3/9 WhiteLabel ***** válasza:
47%

Bele írtam hogy óvatosan:)

Én mindig így csináltam ha szűz csajom volt, egy se mondott nemet:D

2011. jún. 19. 18:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk előtte a petting,orál nekem is kéne hátha az segítene a gyors magömlés ellen.
2011. jún. 19. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
"és van mikor orgazmusa is szokott lenni" igen, ez előfordul amikor könyékig benne vagy... ha nincs orgazmusa amikor pettingeltek, na, AKKOR van baj!! ne hidd el neki hogy a orgazmus nem olyan fontos a szexben...:'DD
2011. jún. 19. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
de aranyos :D hány éves vagy te? white label-nek amúgy teljesen igaza van sztem!
2011. jún. 19. 19:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Jaja:)Amúgy 20
2011. jún. 19. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de én nő létemre biztos nagyon kiakadnék, ha anélkül, hogy rákérdezel, elkezded befelé nyomni. Ha nagyon bele vagytok melegedve, akkor hajolj közel és súgd a fülébe nagyon kívánod, és megpróbáljátok-e, ha igent mond akkor lehet, persze védekezéssel, de meglepivel nem ajánlom.
2011. jún. 19. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is lány vok és én is kiakadnék ha legalább annyit sem kérdeznél h "Te is akarod??"..barátommal is mikor először lefeküdtünk én hirtelen elfeledkeztem mert annyira élveztem és arra lettem figyelmes h már az alsonaciját levette és 5centire v h betolja..erre én "feléledtem" és kérdeztem h mit csinál??..persze hozzákell tenni h elfelejtette megkérdezni h szedek e tabit,gumi meg nem v nála..de azota is ezt az 5 centit emlegeti..
2011. jún. 20. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!