Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki h most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki h most megvan nekem és hiába akarok lefekudni vele nemtudok?

Figyelt kérdés
Nemsokára találkozunk és azthiszem lehet h most lenne koztunk valami először mert már nagyon kivagyunk éhezve egymásra. Csak az a baj h nekem most megvan. Igaz h tampont használok, szal engedhetem azért h benyuljon a bugyimba? vagy hogy mondjam el neki h most egy picit még várni kéne?
2011. jún. 19. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"Öööö... szívem, nagyon szeretném én is, de épp megvan." <- ezt próbáltad már? Általában magyarul egyszerűen el lehet mondani az ilyet... :)
2011. jún. 19. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, hogy neked épp most jött meg... (ha próbálkozna, csak akkor!)

Szerintem most inkább mellőzétek az ott nyúlkálást.. csókolozatok, és esetleg te kényeztesd őt... aztán majd legközelebb fordítva :)

2011. jún. 19. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem eddig mindig bejött,hogy egyszerűen megmondtam.A srácok tudomásul vették,ennyi.Semmiképp ne hazudj neki, h pl. te még nem állsz készen ilyesmi,azzal csak rontasz a helyzeten.Vagy megpróbálhatod más irányba terelni a randit,ahol egyértelmű, hogy nem lesz szex.pl.mondhatnád, hogy 'ma arra gondoltam, megihatnánk valamit, utána elmehetnénk moziba'.Egyik helyen se lesz szex,de így esélyes,hogy utána még elhív magához,vagy hazakísér ilyesmi.Szerintem ha egyértelmű, hogy ő ma arra számított,hogy lefekszik veled,akkor mondd meg neki és kész.De nem muszáj így nyitnod, hogy 'Szia képzeld menstruálok szóval ha akartál is volna ha szexelni nem lehet'.

21/L

2011. jún. 19. 18:25
 4/6 WhiteLabel ***** válasza:
Próbáld meg úgy, hogy bocsi szivi, megjött, véres lesz az ujjad.
2011. jún. 19. 18:28
 5/6 anonim válasza:
62%
jó katona vérben is harcol!!!!:D
2011. jún. 19. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:

óóó, első alkalommal a barátommal én is így jártam... mondjuk randinak indult, aztán kicsit becsíptünk, és megkérdezte, hogy nálam aludhat-e:) igent mondtam, és akkor közöltem vele, hogy sajna szex nem lesz, na nem azért mert én nem akarom, hanem mert nehéz napok vannak... megértette, itt aludt, jól elvoltunk...;)

23N

2011. jún. 19. 22:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!