Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok hüvelyileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok hüvelyileg élvezni, csak csiklósan?

Figyelt kérdés

próbáltam totál nyugodt állapotomban, már magamnak is vibrátorral, mert a pasikról ezügyben már lemondtam, gondoltam megpróbálom kitapasztalni hogyan is lenne jó, vagy mennyi ideig kellene csinálni vagy bármi

vagy annyira különbözne a két orgazmus (olvastam a hüvelyi mélyebb-szétáradó érzéshez hasonlít) olyasmit már éreztem, de akkor ha elmentem, az sehol nincs a csiklóshoz

nos szexuális terapeutával meg ilyesmi nem akarok beszélni, nem a pszichémmel van baj

hogyan lehet ez nálam? mitől?

2011. jún. 19. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Énse tudok, és ezzel a nők 70%-a szenved..
2011. jún. 19. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:

ezt nem is gondoltam

azért megnyugtató, hogy nem egyedül vagyok egy mutáns

2011. jún. 19. 17:54
 3/8 anonim válasza:

Figyelj, emiatt nem kell pánikba esni. Sok nő van, akinek csak egyféle képpen tudnak eljutni a csúcsra. Ritkának számít, hüvelyileg és a csikló izgatására is eljutnak az orgazmusig.

Másészről a csikló orgazmus inkább hirtelen, gyors élmény. A hüvelyi sokkal mélyebb - mint ahogyan olvastad is - ez egy hosszanti folyamat, úgy képzeld el, mint egy lejtőt, amin fokozatosan kell felfelé haladni.

Nem írtad, hogy milyen szexuális aktusaid voltak, de talán az se sokat ártana a dolgon, ha szerelmes lennél, úgy igazán - ha már voltál és úgy se jött össze, az nem feltétlenül a te hibád.

Nekem úgy átlag húsz-harminc perc kell egy orgazmusért, és fontos a megfelelő előjáték, ami arra szolgál, hogy elveszítsed minden kapcsolatod és aggodalmad a világról. Az is lehet, hogy a végére már belelovaltad magad, hogy nem fog összejönni és beletörődtél.

Lehet, hogy a te g-pontodat nem olyan könnyű irritálni. A vibrátoros megoldásra meg azt tudom mondani, hogy én is kísérletezgettem hasonlóval, de én nekem nagyon nem jött be! Nekem szükségem van arra, hogy egy hús-vér pasival legyek, aki tud beszélni.

Ne add fel, próbálkozz, és ne ragadj le a csalódásoknál!

2011. jún. 19. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért lennél mutáns? Ne légy hülye.... Nem mindenkinek jön össze elsőre..de ha elveszíted minden reményed, akkor nem is fog sosem! Én is így voltam vele, aztán rájöttem, hogy felesleges aggodalmaskodni. Aztán jött Ő, és vele csodálatos minden. És természetesen egyetértek az előttem szólóval. Ehhez szerelem kell.
2011. jún. 19. 18:04
 5/8 A kérdező kommentje:

nos a páromat imádom, nem vagyok gátlásos. vele. néha.

a lényeg, volt olyan amikor hátulról csinálta totál egyenletesen, éreztem, hogy a hüvely kezd összehúzódni, és éreztem, mintha történne lassan valami a fejemben is, de tele vagyok olyan "ha" meg "mintha" érzéssel

szóval a hüvely összehúzódik előtte? az az lenne már lassan?

2011. jún. 19. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
vagy arra is gondoltam, ha szexmegvonást alkalmazok, hogy csiklósan soha ne legyek ingerelve, az segítene a szervezetnek átállni a hüvelyire?
2011. jún. 19. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Úristen...

Nem, nem segítene.

Van, aki képes rá és van, aki nem.

de elő lehet segíteni. Pl. Kegel-gyakorlattal. Ha nem tudod, mi az, leírom vagy nézz utána a keresőben, de itt is van róla sok leírás.

Tényleg csak a megfelelő pózt kell eltalálni és úgy menni fog. Nekem pl. van egy 100%-os pózom, amiben mindig van. :) Lehetséges, csak sok gyakorlás kell és kísérletezgetés. Mindenkinek máshogy jó.

Sok sikert!

19/L

2011. jún. 19. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:

megértem a problémádat, én is hasonló "gonddal" küzdök:)

nem tudom, hogy mindenki képes-e erre az élményre, igazából engem egyelőre nem zavar ez a dolog nagyon, mert behatolással és csiklóingerléssel olyan intenzív orgazmusokat élek át, hogy az hihetetlen:) persze gyakorlunk csak behatolással, de valahogy még nem megy, habár nagyon-nagyon élvezem, és olyan érzés, mintha csak pár perc választana el a beteljesüléstől:) a Kegel-gyakorlatokat én is elkezdetem csinálni, hátha lesz valami, addig is, ha ki akarok elégülni rendesen, akkor csiklóizgatás:)

23N

2011. jún. 19. 22:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!