Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet "járni" a neten valakivel? Szépeket ír én meg elolvadok. Most hát hogy van ez?
"Járni" lehet vele, de az nem igazi kapcsolat. Szerintem egy kapcsolatot akkor nevezhetünk kapcsolatnak ha személyesen is ismeritek egymást, mert ki tudja, lehet nem is olyan amilyennek a neten keresztül előadja magát.
Ha ő is akar "járni" akkor kérd meg hogy találkozzatok valamikor hogy jobban megismerjétek egymást.
Ez jó kérdés. Én még fiatalkoromban (13 évesen) esetem abba a hibába, hogy jártam valakivel neten. Marhaság. Nem is ismeretem jól...
Na most lehet, hogy ti tök jól ismeritek egymást. És vannak akik neten jönnek össze, meg ilyesmik... és ez jó dolog, de szerintem óvatosnak kell lenni ezzel. Lekell "ellenőrizni", hogy igazi-e egyáltalán, hogy tényleg Csak te vagy-e, és ha komolyan vele akarsz lenni, és ő is veled, akkor találkozzatok. Ismerkedjetek meg igazából is. Mivel a net az nagyon más... Igazából itt bátrabbak vagyunk, és stb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!