Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pettingeltem a pasimmal....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pettingeltem a pasimmal. Sajnos rá pár hétre hányingeres hasmenéses tüneteim lettek, és kimerült vagyok. Lehet terhesség?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyolcasikreid lesznek.
2011. jún. 19. 16:52
 2/7 anonim válasza:
nem
2011. jún. 19. 16:52
 3/7 anonim válasza:

nemlehet hogy csak elkaptál valami csúnya vírust?

menj mindenképpen orvoshoz...az a biztos

+ ha nemkerült a hüvelyed közelébe sperma akkor nemlehetsz tehres

2011. jún. 19. 16:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Légyszi ne adjatok komolytalan válaszokat... de biztos?? Mert azt olvastam,hogy a pénisz előváladékában is lehet sperma... :S:S
2011. jún. 19. 16:55
 5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: sperma nem is de pénisz igen :S
2011. jún. 19. 16:56
 6/7 anonim válasza:

Nem akarok kötözködni, de ha pettingeztetek mit keresett a pénisze a hüvelyedben? Az már egy szexuális aktus.

Ha nem volt bent, valószínűleg nem is jutott sperma a hüvelyedbe.

Mellékesen a terhesség gyanújeleiben a hányinger igen ritka, van mikor előfordul, de alig. Ez nem jelent semmit. Ha nem vagy jól, kapd fel a cipőd és irány egy orvos. TAlán összeszedtél valamit, esetleg rosszul étkezel mostanában, rendszertelenül.

2011. jún. 19. 17:13
 7/7 anonim válasza:

basszus,

A közösülés vagy nemi aktus általános elnevezése; az, amikor a hímvessző behatol a hüvelybe.

Petting:

(simogatás, előjáték) olyan izgató játék a férfi és nő között, melynek célja a szexuális örömkeltés (gyakran az orgazmusig is eljutnak) anélkül, hogy közösülés történne.

ha késik a menstruációd na akkormár tényleg irány a doki

2011. júl. 3. 09:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!