Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti egyébként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti egyébként mennyire vagytok tisztában a méreteket jelentő számokkal?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl tudjátok kb mennyi az x cm átmérő amit sokszor találomra beírtok, hogy kb az a jó?

Ma az egyik kérdésnél olvastam, hogy ha belefér egy wcpapírgurigába a péniszem mereven, akkor egész biztos, hogy kicsi, mivel a wcpapírgurigák kb 4 cmnél vékonyabbak kivétel nélkül... Nos, lehet, hogy én értem rosszul, de nálam a legvékonyabb amivel találkozni lehet 4 cm átmérőjű, és a vastagabbak 4,5 cm átmérőjűek... Egyébként szerintetek is igaz ez, hogy ha egy wcpapírgurigába még épp bele tudom eröltetni, akkor nagyon vékonynak számít a péniszem?

Jah, még a becslések kategóriába kérdezem, hogy szerintetek pl egy átlagos banán héjjával együtt hány cm vastag lehet?

Hülye kérdés alapvetően, de ez az a témakör, ahol emberek önbizalmát lehet elvenni 1 cm-es tartományon belüli találgatással...

2011. jún. 19. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem vagyok tini, de soha nem mértem, és soha nem gondolkoztam méreteken. Nem érdekel!

Egyszer volt egy barátom akinek hosszabb volt a kelleténél, de ezt sem azért tudom, mert lemértem, hanem mert néha már fájdalmat okozott vele.

2011. jún. 19. 16:27
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1. válaszoló, de ezzel elég sokan nem egészen így vannak, már csak ha a gyakorin feltett kérdéseket, és válaszokat tanulmányozzuk is arra jutunk, hogy vannak akik konkrét méretekkel "dobálóznak". Ez tök jó is önmagában, de most érdekelne, hogy akik ezt teszik, mennyire vannak tisztában vele, ogy mennyi pl 14 cm, vagy egy 4cm átmérőjű "dolog . :D
2011. jún. 19. 16:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Mivel a nők is tanultak matekot és mivel a nők is ismerik a centiméter skálát így pontosan tudják, hogy 14centi x 4 centi az mennyi
2011. jún. 19. 17:03
 4/13 anonim ***** válasza:

Az van, hogy én tudom mekkora 14 cm, de élőben (nekem) minden nagyobbnak látszik

És én se szoktam megmérni. Megkérdezni meg... Minek?

2011. jún. 19. 17:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy soha nem végeztem még ilyen számításokat és egyik volt barátomnak sem tudtam a méreteit, de igazából nem is tartottam lényegesnek.

Mindenesetre szerintem semmiképp ne erőltesd vécépapírgurigába a péniszedet. XDDDD

2011. jún. 19. 17:09
 6/13 anonim válasza:

Egyet értek a felettem lévővel, ne próbálgassad a gurugát.

Elárulok valamit ( mint nő )

Az átlag pénisz mérete 14-18 cm hosszú, onnantól feljebb már irritálja a méhszájat, ami kelletlen tud lenni.

Az a közhely, amit pedig mondani fogok, nem közhely: Nem a méret a lényeg -> hanem az, hogy a lány akivel együtt vagy milyen mély belülről ( mert bizony könnyen megeshet, hogy neki már a 18 cm is irritálja a méhszáját ); hogy hol található a g-pontja, és képes vagy-e felizgatni a testileg- lelkileg.

Személy szerint a pénisz az csak pénisz, lehet akármilyen hosszú/ vagy vastag.

Jut eszembe vastag! Annak is van egy limitje, hogy egy nőnek mi az ideális a vastagságban, ez attól függ, hogy a nőnek mennyire rugalmas a gátja.

Szóval ne agonizálj ennyit a péniszed miatt, mert nem hiszem, hogy ha elmész egy randira a lány első kérdése az időjárás megbeszélése után az lenne, hogy : " amúgy milyenek a méreteid, de ne hazudj, amúgy is látni fogom, hogy ha hazudsz!"

2011. jún. 19. 17:25
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Viszont körvonalazom kicsit mire gondolok... -egyébként a kérdés kiírása után láttam egy másik kérdésnél, hogy más fiúk is aggódnak ezen. Nekem ugye 14 cm hosszú, és 4 cm széles a péniszem -nem írok 4 cm átmérőt, mert "lapjában" kevesebb...

Nos, személyszerint tartok tőle, hogy akik azt írják, hogy 14 cm már jó stb, nagyobbra gondolnak... -azaz pl az én péniszemet kb 10 centisnek, és 3 cm átmérőjűnek gondolnák, azaz a valóságban kicsinek tartanák. Jah, és bár nem tudom fiú, vagy lány kommentező írta e a wcpapír gurigás dolgot, de kicsit kétségbeejtett, hogy szerinte a leg vastagabb wcpapírguriga átmérője is 4 cm alatt van. Én lemértem, és nálam pont 4 cm a leg vékonyabb fajta, de ez is azt igazolja, hogy van akinél a valóságban 4,5 cm is 4 cm-nél kisebb átmérőnek számít.

Mellesleg a vastagabb fajtában még "hézag" is marad ha belepróbálom, azaz az én péniszemet ez a válaszadó olyan 3 centi vékonynak titulálná. Reménykedem, hogy ha azt írja valaki, hogy neki a 14/4 tökéletesen elég, akkor valóban nem 17/4,5-ös pénisz van ehhez a mérethez társítva a fantáziájában.

2011. jún. 19. 17:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit túl van komplikálva a dolog és kicsit hülyének is vagyunk nézve. Attól mert egy-két barom itt gyk-n el van szállva a méreteket illetően,attól még hidd el,kedves kérdező,hogy a lányok 90%-a tisztában van vele,hogy mekkora az a 14 cm a valóságban,az más kérdés,hogy ezt megfelelőnek gondolja-e vagy sem. Én személy szerint megfelelőnek gondolom és nem azért mert osztottam,szoroztam,deriváltam,integráltam,hanem azért mert én tudom magamról,hogy el tudok élvezni egészen pici dolgok hatására is,mint pl egy ujj és még sorolhatnám. Szóval azért nem minden lány olyan primitív,hogy egy számtól elaléljon vagy lelombozódjon,főleg,hogy a szex nem erről szól.
2011. jún. 19. 19:03
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem az integrálásra és deriválásra gondoltam természetesen :D -csak, hogy pl sokszor attól tartok, hogy úgy mondják lányok 14 centire, hogy jó, hogy azt ami 14 cm, valójában pl 10-nek gondolják... -pusztán azért, mert nem gondolják lényegesnek centikben gondolkodni, csak van tapasztalataik szerint kicsi, nagy pénisz stb... Mi meg itt azért írogatunk centiket, mert másként nem tudjuk megmutatni, hogy "ekkora van nekem, elég e?" Azért tartom fontosnak, hogy az "ekkora" a kérdező, és a válaszoló számára is ugyanakkora legyen...

2011. jún. 19. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:

az én péniszem 14-15cm nemtom milyen vastag...szoval relativ kicsi...ehez képest voltam már néhány csajjal(nem rentgeteg de nemis kevés) és eddig egyiknél se okozott problémát. mind olyan volt h ha valami nem tetszik neki megmondta volna. komolyan beszélgettünk erről. h ő vlt ekkorával meg akkorával és h alapvetően semmi különbség nem volt. nem ezen mulik igazán h jo e(akkor nemtudom mind:D) de sose maradtam szégyenben.és mindig sikerült egy legalább megfelelő ha nem jo teljesítményt produkálni

amugy russel peters stundup komikusnak van erre egy jo szövege.:a kisebb péniszűek sokkal odaadobbak sokkal többet tesznek a csajért h kielégüljön mert van bennünk egyfajta teljesítési kényszer h nincsen 20cm-s farkunk de mégis megmutassuk h mi jobbak vagyunk. mig egy 20as farokkal előveszi és aztmondja h nekem nagy van élvezd használd ahogy akarod(és lehet tényleg jo is a nagy farok) de ha kész akkor kész nem töri magát mert hát neki nagy a farka és ez elég. mig a kisfarkuak megtesznek midnent kézzal szájjal farokkal h bebizonyítsák h igenis jok ebben attol fügetlenül h nincs akkora farkuk mint egy lonak. És szerintem ebben sok igazság van. persze nem azt mondom h egy nagy farku nem lehet teljesen odaado egy kis farku megnem lehet balfék de ez a jellemzőbb.

amugymeg kis farokkal sokal többet szexelnek az emberek. nézd meg kina-japán mind mind kis farokrol hiresek közbe a világ két legnépesebb országa:D

2011. jún. 20. 09:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!