Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy, mit csináljak ha máshol is szeretném?
Figyelt kérdés
A problémám az hogy csak a zuhanyzóban szoktam önkielégiteni,mert félek hogy neh vlmi spermás legyen..utána v félórát zuhanyzok na meg leöblitem a zuhanyzót..nem szeretném ha megtudná vlki illetve félek h neh vlmi spermás legyen..ezért nem szoktam sehol máshol pl szobában. Mit tehetnék ellene ill milyen övintézkedés kell, ti h oldjátok meg ? Kort és nemet is..mindegy h lány ír v fiú,hisz lehet h vlmelyik lányt is érinti persze nem a spermás résznél..2011. jún. 19. 15:28
1/5 józsibarát válasza:
Papírzsepi, ágyban. Annyi réteg, hogy ne üssön át a lepedőre, ez a legkényelmesebb. A (kő, vagy linóleum borítású) fürdőszoba/wc is jó, ott is papírzsepi, és utána pzs-vel, vagy wc papírral feltörölni, ha kimegy. Azt is csinálhatod, hogy valami száraz műanyag, vagy üvegedényben fogod fel, és megvárod, míg elfolyósodik, utána öntöd ki, az edényt meg elmosod. Mert az a baj a spermával, hogy amíg friss, a víz hatására összeugrik, és mindenre odatapad. Ha elfolyósodott (opálos homogén folyadék lett), már jól tisztítható.
2/5 anonim válasza:
Jaj emlékszem amikor nagy ügyet csináltam belőle még tini koromban. Ma már megy a 3 zsepis taktika. Rámjön a recsizhetnék: egy zsepi kibontatlanul egy ujságra, erre teszem majd a második zsepit ha megtelt, a harmadikkal meg megtörlöm, majd kimegyek a fürdőszobába, fogom az egészet és lehúzom a budiban :D
4/5 anonim válasza:
Újságot nem húzom le, az többször használható ha nem ázik át az első zsepi
5/5 anonim válasza:
Én is papír zsebkendőbe szoktam. Napi 1, mert nincs többre időm. Befekszek az ágyikómba, ha esetleg valaki benyitna a szobámba, akkor magamra húzom a takarót, mintha aludnék... :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!