Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogszabályzóval kielégíthetem a barátom orálisan?
Figyelt kérdés
Az igazat megvallva én nem igazán merem, mert félek attól, hogy esetleg megsérteném valahol... mert hát fogszabályzóval biztos nagyobb az esélye ennek. Attól függetlenül, hogy nem a fogaimmal csinálnám, de simán hozzáérhetnek... Ti mit gondoltok? 17/L2011. jún. 19. 14:55
1/11 anonim válasza:
Az ajkaiddal csináld, és a nyelveddel. Ha nyalogatod, akkor tuti nem lehet baj. De szerintem amúgy sem. (persze, ha csak éjszakai kivehető fogszabályzó, akkor addig érdemesebb megszabadulni tőle) :DD
2/11 józsibarát válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszaitokat :)
2011. jún. 19. 15:07
4/11 anonim válasza:
Nézz mélyen a szemébe, és cuppants néha olyat, mintha egy borosüvegből húznák ki a dugót. Használd a kezedet is. (Nem fogja sokáig bírni.) :DDD kevesebb probléma...
5/11 RambOssian válasza:
szerintem a száddal csináld és ne fogszabályzóval
7/11 anonim válasza:
Nekem is volt állandó fogszabályzóm, és az elején én is féltem, de soha nem volt semmi baj, pedig az első orális szexnél már volt fogszabályzóm, azóta levették már, és a barátom azt mondta, hogy nem érzett különbséget amikor rajtam volt a fogszabályzó és amikor nem volt, szóval szerintem semmi baj nem lesz :)
8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. jún. 19. 16:41
9/11 anonim válasza:
Nekem is van fogszabályzom, és én miútán orálisan kényezetetem megkérdeztem, hogy zavarja-e, de mondta, hogy nem érezte egyáltalán a fogszabályzomat.
10/11 anonim válasza:
Fogszabályzóval lehet, de a műfogsort tanácsos előbb kivenni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!