Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam fel neki a témát? Izgatna de őt nem tudom mennyire.
Figyelt kérdés
Szeretném ha a párom beszélne szex közben a fülembe vad dolgokat(jó nem ilyet hogy ribanc vagy kúrv@) hanem valami pajzán dolgokat,vagy bókokat ,vagy hogy mit csinálna velem.CSak az a baj hogy én nagyon szégyenlős vagyok szexuális témában,hamar zavarba jövök.Hogyan kezdjem el neki mondogatni vagy hogy vezessem rá?2011. jún. 19. 14:10
1/5 anonim válasza:
szex közben mondd neki, hogy "mondd ezt meg azt", és innen magától is rájön. vagy kérdezd meg tőle, hogy te szeretnéd ha vad dolgokat mondanék szex közben? és visszakérdez, hogy miért te? és akkor mondhatod, hogy igen.
2/5 anonim válasza:
Háát, mondjuk akkor kezdj bele a témába mikor épp mást csináltok. neteztek, filmeztek, esztek .... hogy ne csak erre keljen oda figyelni mégis témába legyen. Hozz fel egy filmet amiben láttál ilyet és mond hogy biztos érdekes ... onnan meg már alakulni fog a beszélgetés. Vagy próbáld el otthon a tükör előtt. nekem szokott segiteni 19/L
3/5 anonim válasza:
szedd össze magad, és beszélj vele úgy mintha egy mocskos rib*anc lennél, valószinű, hogy fel fogja izgatni :D nincs ebbe semmi szégyellni való szerintem.
4/5 anonim válasza:
Csapd a csajt a hónod alá, vidd ki a tanyára, rakd be a malacok közé! " hét múlva vidd haza, de úgy hogy négykézláb rugdosd haza, mint ha disznó volna. Adj neki egy szilvásbuktát, mert azt szeretem, és dugd meg. Meglátod, azt fog neked csinálni, amit csak akarsz, hogy ne vidd vissza a desznók köze''... Tapasztalat !
85/F
5/5 anonim válasza:
És ha szex közben te kezdenél el hasonló dolgokat mondani neki?... esetleg :) szerintem jól esne neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!