Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgat a meleg haverom. Ne találkozzak vele többé?
Figyelt kérdés
Egyszerűen ha a szemébe nézek, vagy megpuszil, vagy megölel hevesebben ver a szívem. Egy pillantásával fel tud izgatni. Nem azért mert szerelmes vagyok belé, hanem olyan erős szexuális vonzalmat érzek iránta, amit nehezen tudok takargatni. Mióta ismertem ezt érzem. Nyomultam rá, de mikor megtudtam hogy tabu nagyon letörtem. Voltak pasijaim, de más ezt nem tudja kiváltani belőlem ezért hatással van a kapcsolataimra. Mit tegyek, ne találkozzak vele?
21/L
2011. jún. 19. 13:57
1/11 anonim válasza:
hát ha így áll a dolog, akkor jobb, ha egy ideig jegeled a dolgot. mondd el neki, hogy mit érzel, biztos megérti, és egy darabig ne találkozz vele.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ne találkozzál vele.
Ő nem vonzódik a nőkhez ezért bisztosan csak barátként néz rád :(
3/11 anonim válasza:
ez természetes, mert minden nőnek az kell, ami nem lehet az övék.
ha heterová változna, úgy ahogy van leszarnád őt.
4/11 A kérdező kommentje:
elhiszed hogy én lennék a legboldogabb ha heterová "változna"? :P
2011. jún. 19. 14:07
5/11 anonim válasza:
őőő...nem hiszem el...:D elhiszed,hogy amint megkapnád ejtenéd is?:D
6/11 A kérdező kommentje:
bocs ez lehet hogy durva, de nem járni akarok vele
2011. jún. 19. 15:45
7/11 anonim válasza:
jócsaj vagy kajak megismernélek..;)
16f ;)
8/11 anonim válasza:
Mocskos buz*k mocskos buz*k !!!!!!!!!!!
9/11 A kérdező kommentje:
miért vagyok jó csaj? :P
2011. jún. 21. 23:13
10/11 Glambert^^ válasza:
Hát...Ez nehéz kérdés.Ha úgy ismered,hogy megérti,akkor mondd el neki az érzéseidet.Ha pedig úgy ismered,hogy nem érti meg,ne találkozz vele.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!