Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért mondják azt h "szép a puncid v h finom a puncid"? A barátom is ezt mondogatja szal akk gondolom tényleg tetszik neki bár nem értem h lehet 1 punci mondjuk nem szép.
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 13:40
1/7 TOMAtm válasza:
ezt csak a pasik értik.van szép punci meg nem szép,meg finom és nem finom.mondjuk most h ilyet irtál megnézném/kóstolnám mert lehet h téved a pasid.
2/7 anonim válasza:
Ezt csak úgy általánosságban mondják,fel vannak hevülve.Szerintem nincs olyan hogy nem szép punci.Olyan van hogy nem ápolt.
3/7 AVATAR282827 válasza:
hát azért van nem szép punci...az nagyon szép, ami egyenes vágású kicsit húsos, és nem lógnak a nagyajkak, + borotvált, vagy van egy kis csík...de az amikor csak két salátalevelet látsz, meg szőrös is, meg minden, na az csúnya...ízre meg változó. valakinek semleges, valakinek savanykás, de ha felizgul akkor finom édes 24/F
4/7 anonim válasza:
Olyan köcsögség ez a "salátaleveles = ronda" puncizás!!:( Már ne haragudjatok, de mit szólnátok, ha a fórumokon éjjel nappal téma lenne, hogy a görbe, rakéta alakú, meg a gombaformájú stb. f*sz undorító, és az bujdokoljon el, akinek ilyen van?!
5/7 anonim válasza:
14:25-ös te láttál már lógó nagyajkakat vagy miről beszélsz?? max a kisajkak tudnak kilógni,de szerintem az is tud nagyon szexi lenni...főleg ha az ember barátnőjéről van szó
7/7 anonim válasza:
Szerintem is minden punci szép, finom és izgató. És mégjobb, hogy gyönyöröket okozhatok vele a barátnőmnek ill a partneremnek.. Szerintem aki szeret kényeztetni, annak nincs ronda punci. Az összes gyönyörű és kényeztetni való!
25 F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!