Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tee engednéd a párodnak?
hát ha komoly a kapcs akkor igen.
pl jelenlegi párommal 4 éve együtt vagyunk szal alap h engedem,de előző partneremnek nem engedtem,2 hónap után ki is dobtam.
19/N 33/F
kiegészítő védekezésnek is megfelel a tabi, attól még nem kell elfogadni a pasi élvezését belül.
tekintve, hogy attól mindig lesz a nőnek valami folyása, vagy baja, meg egyéb nyavaják.
13:39 vagyok
mielőtt írnátok, hogy nem így van, jelzem a legtöbb nő nem tud róla hogy beteg, mert azt hiszi természetes a folyás, meg sorolhatnám, hogy egy-egy szűrésen mik ki nem derülnek..
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:39
Hát nem attól lesz nemi betegsége, mert beleélvezett egy pasi.
Amennyiben a partnere fertőzött, elég, ha bedugja gumi nélkül, sőt: egyes betegségek már orális szex során megkaphatóak.
Ebből a szempontból tök mindegy, hogy elmegy benne, vagy ki-be huzogatja csak egy negyed órát.:PPP
tartós kapcsolatokban kifejlődik a párjára az immunvédelme!
nagyon sokat kellene tanulnod 13:43-as!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!