Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért undorodom meg utána? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom meg utána? Mi a baj (om)? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Miután együtt vagyok a párommal utána valamiért nem kívánom az ölelését az érintését.Kifejezetten "megundorodom" tőle, kiábrándulok belőle ideig óráig. Majd pár óra elteltével megszűnik.Pedig Nem csinál semmi olyan dolgot amit nem kellene vagy ami zavarna az együttlétekben.Nem tudom mégis miért van ez nálam.

L/24

2011. jún. 19. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Nőknél ez kb normális a te korodban. Minden mást akarnak a kapcsolattól, de testiséget azt nem. Ez egy ilyen hullámvölgy 20-28 év kor között (gyakran ilyenkor vállalnak gyereket a párok, azt várva tőle, hogy a babagyártás meghozza a szenvedélyt ismét, és ez így is van 1-3 hónapig) aztán van egy felívelés kb 28 éves kortól 40-ig. onnantól stagnál jó esetben 50-ig aztán meredeken le.
2011. jún. 19. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
24/F voltam.
2011. jún. 19. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:

24/f, szerintem hülyeségeket beszélsz -.-"

Kérdező: nem tudom, érdekes :O talán a hormonok?? esetleg magadba kellene szállni hogy még mindig szereted-e a párodat pl.

2011. jún. 21. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
24f nek több köze van hozzá.amit meg te beszélsz max annyi hogy lebeszélnéd a kapcsolatról.szép kis válaszadó vagy ...
2011. jún. 21. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem akarom lebeszélni, csak szerintem ha valaki undorodik a párjától akkor annak csak van valami oka, erre próbáltam rávilágítani csak... :)próbálja először felderíteni ezt az okot, mert mi nem látunk bele a párkapcsolatába. Mi nem tudhatjuk a választ hogy miért undorodik tőle, én gondoltam valamire, ezt írtam le... de nem azért hogy lebeszéljem!
2011. jún. 21. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom én szeretkezés után mindig bújok hozzá meg ölelgetem. Így igazából lehet, hogy ilyen kisebb időket kéne hagynotok a szeretkezések között. Nekem ez bevált olyan 2-3 heteket hagytunk és így jobban vágytunk a másikra. Szerintem próbáljátok ki annyit megérne. Amúgy meg látszik, hogy szereted mert, ha nem így lenne nem tennéd fel most ezt a kérdést.
2011. jún. 21. 12:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!