Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kikötne a barátnőd és egy srácot küldene be, akkor mit tennél?
Figyelt kérdés
A srác persze csinálhatna veled amit akar:)2011. jún. 19. 12:19
11/18 anonim válasza:
ki akart felszedni csak beszélgetni akarok veled :D:D nah add le az msn cimed fel veszlek és beszhélünk :))
12/18 anonim válasza:
Ja a szexuális poénkodásból nem ezt vettem le...amúgy bocs de nem. Ide röhögni járok fel inkognitóban (Ahogy szerintem mindenki) amikor nagyon fáradt vagyok már a tanulástól. Nem tudom miről kéne beszélnünk?
13/18 A kérdező kommentje:
Töröm a fejem, hogy az exem aki megcsalt, azzal megcsinálom:) Jó ötlet. Nem?
2011. jún. 19. 14:07
14/18 anonim válasza:
csináld meg ez nagyon jó lesz:DDDDD még videora is vehetnéd XD
15/18 anonim válasza:
Hát én nem tenném. De amúgy hogy tervezed? Bemegy az idegen pasi, és mit csinál? :D Mondjuk ha ilyenen töröd a fejed azt jelenti, hogy nem vagy túl rajta. Hagyd a fenébe, és lépj tovább.:D
16/18 anonim válasza:
Kassandra neked mi az igazi neved amúgy kis lányka?:DDD
17/18 anonim válasza:
én lányként a mostani páromra nem szabaditanék 1 kiéhezet b*zit sem. de a volt palimra tuti :) 3at is :D megérdemelné, én meg popcornal a kezemben élvezném a műsort. igaz, hogy csak 2 lyuk van rajta. de van keze is. :D
18/18 anonim válasza:
Utolsó válaszán besírtam :D
57%-os. Nem az a lényege az álnévnek, hogy nem tudják az igazi nevem? XD A történetem főhősnőjéről vettem a nevet, ha ez alapján lenyomozod respect :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!