Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e ebből valami "baj"?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: Múlt éjjel páromat elégítettem ki kézzel, és a végén a kezemen maradt egy kicsi. Aztán lemostan ugyan, de lehet h maradt rajta.Majd megmosakodtam ott lent, a kérdésem az lenne h így lehetek-e terhes? Lehet hogy hülyén hangzik a kérdés, de fontos lenne, mert kicsit parázunk.2011. jún. 19. 11:11
1/8 anonim válasza:
én ugy tudom a viz megöli öket.de ha nem is,nem valoszinü hogy lehetnél terhes,mert nem nyultál fel magadnak gondolom fürdés közben.tehát nem ok nélkül jön ki a férfi nemiszervének a végéböl a cucc és nem a tövéböl.annak ott benn legelöl kell lennie,hogy a megfelelö helyre kerüljenek a spermák...
2/8 anonim válasza:
Kivéve, ha Chuck Norrissal közösültél, neki elég ha látod a spermáját, és már teherbe is estél..
3/8 anonim válasza:
A levegőn eleve nem sokáig vannak életben.
4/8 anonim válasza:
A víz nem öli meg a spermákat.. ez hülyeség. Ha csak mosakodtál kívűlről akkor nem valószínű. Esély megvan rá, de annyira minimális hogy szinte rá gondolni is felesleges. Ne aggódj nem kell parázni.
5/8 A kérdező kommentje:
Megvan rá az esély ?
Lehet valaki úgy terhes, hogy még szűz, de a szűzhűrtyája sport hatására átszakadt már ?:O
2011. jún. 19. 11:37
6/8 anonim válasza:
Nyugodj meg nem lehetsz terhes!!!!nem ennyire könnyű teherbe esni...!!!
21/L
7/8 anonim válasza:
nem lehetsz terhes hacsak nem nyúltál be a hüvelyedbe... amúgy a szűzhártyának semmi köze az egészhez, akkor is lehetsz terhes ha nem szakadt át még semmitől se sporttól se szextől vagy akár pettingtől...az nem egy teli fal inkább egy gyűrű féle... különben nem tudna a havi kifolyni rajta és amin ki tud jönni folyadék ott be is tud menni
8/8 anonim válasza:
Nem, így még a büdös életben senki nem esett teherbe.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!