Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK ti mit szólnátok ehhez? : P (kérdés rövid, magyarázat hosszú)
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy ha a pasim a nemi szervem izgassa szájjal vagy felnyúl a vaginámba,akkor én közbe a lábfejemmel simogatom az ő nemi szervét :$ ti mit szólnátok ehhez?Vagy tudtok még valami jót amit ti is szeretnétek?2011. jún. 19. 03:01
11/16 A kérdező kommentje:
nah :D félreértettétek :D úgy gondolom hogy közbe simogatni a lábfejemmel de utána én is hozzányúlnék kézzel csak...gondoltam megkérdezem hogy nektek tetszene-e ha a barátnőtök még nyalod ő a lábfejével simogatja :D és a helyesírás h "izgassa" elnézést:D csak hajnalba írtam és hulla fáradt voltam
2011. jún. 19. 16:01
12/16 Sajtreszelő válasza:
Nekem bejönne! Csak az a baj, hogy ilyet azért nem kérnék lánytól, maguktól meg kb. a 0.05% csinál.
14/16 anonim válasza:
Senki nem olyan ügyes a lábával, mit a kezével...Szerintem barmosság, csak fájna ha vernéd neki a lábaddal...
15/16 anonim válasza:
Én csináltam a volt barátommal. Simogattam a lábammal, meg összetettem a két lábam, és ő meg dugta a "lyukat". Egyszer l is ment úgy. Bár ő nagyon rá volt kattanva a lábfejemre, és izgatta a dolog. Aki meg a lábgombás kommentet írta, az vágja le a farkát, jobban jár!
16/16 A kérdező kommentje:
utolsó: "dugta a lyukat" tehát úgy csinálta mintha a puncid lenne csak az a lábad volt?:$ jaj de édes :)
2011. jún. 21. 12:30
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!