Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak melyik a roszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak melyik a roszabb ha az arcukba vagy a hajukra megy a sperma?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szeretnénk majd 69-ezni és úgy hogy én fekszem a hátamon és ő van felül csak mikor magömlésem lesz és spriccelek akkor hogy érdemesebb hogy bnőm ott tartja a farkam viszont akkor az arcát vagy a száját spermázom össze ha meg félretartja és felfelé spriccelek akkor valszeg a hajára is fog menni...hogy érdemes csinálni ebben a helyzetben?
2011. jún. 19. 01:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem bízd rá, én pl az arcomon szeretem, meg az nem olyan gáz, mintha a hajába megy és moshat hajat.. de pl mehetnél a szájába, az lenne a legegyszerűbb:D
2011. jún. 19. 01:59
 2/11 Bea92 ***** válasza:
100%

Na ez aztán színvonalas kérdés... :D :P

mind2 szar szerintem, de ez mindenkinek más. a lényeg, hogy a csajodnak melyik a rosszabb... és igen ebben az esetben Őt kéne megkérdezned!

2011. jún. 19. 02:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja ez igaz csak ő azt nem szereti ami valahol érthető is.
2011. jún. 19. 02:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle hogy zavarná-e ha a hajába vagy az arcára menne. Engem nagyon irritálna az ha a hajamba menne mert utánna összeragadna és meg kéne mosni.

Szerintem beszéljétek meg hogy mielőtt elélveznél ő "feltérdel", te addig nyalhatod tovább ő pedig verné neked és nem spriccelne rá. Esetleg azt is megcsinálhatjátok hogy mielőtt elmennél ő lefekszik az ágyra,te meg rávered a hasára. Ahogy nektek tetszik!

2011. jún. 19. 02:01
 5/11 A kérdező kommentje:

02:01

Ez egész jó ötlet:)Mondjuk én annak is örülök hogy már lecumiz ízesített koton nélkül.

2011. jún. 19. 02:03
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
nekem az a legrosszabb ha belemegy a SÖR-ömbe
2011. jún. 19. 02:17
 7/11 Thurston ***** válasza:
Ha a számba vagy az arcomra megy, az a legkevésbé sem zavaró, sőt. Viszont ha az ember hajába megy, akkor meg kell mosni, ami már kissé kellemetlen.
2011. jún. 19. 02:19
 8/11 anonim ***** válasza:
a csávó nem azt kérdezte hogy az arcodra hanem az arcodBA lol xD
2011. jún. 19. 06:49
 9/11 TOMAtm ***** válasza:
persze kend össze az egész fejét.aztán nyald is le.
2011. jún. 19. 08:27
 10/11 anonim ***** válasza:
08:27 ezen szakadtam egy sort.xDDDD
2011. jún. 19. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!