Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NEM TUDOM:SSS?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Segítsetek lécci...Van 1 pasim aki szerintem megcsal és szerintem lefeküdt a legjobb barátommal szerintetek megemlítsem neki,hogy szerintem megcsalsz vagy hagyjam ott?2011. jún. 19. 01:28
1/4 anonim válasza:
Mindeképp említsd meg neki. Ha nem teszed akkor ezen fogsz rágódni még sokáig és nem tudsz majd vele úgy együtt lenni hogy ne ez jutna eszedbe.Honnan veszed hogy megcsalt? Miből gondolod? Ha megemlíted neki akkor ne gyanusítva említsd meg,tehát ne konkrét tényként vesd fel neki hanem mond azt hogy xytól hallottad vagy ebből és abból gondolod hogy megcsalt és szeretnéd tudni hogy ez igaz-e.
Az is lehet hogy ha lefeküdtek akkor is le fogja tagadni,szóval szerintem mielőtt rákérdezel érdeklődj olyan ismerősöktől akik tudhatnak valamit a dologról.
4/4 anonim válasza:
NEM TUDOM:SSS?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú) helyett akár azt is írhattad volna, hogy
"Segítség, lehet, hogy a pasim megcsal, mit tegyek?"
És akkor válaszolok is, nem csak trollkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!