Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti el tudtok élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti el tudtok élvezni anális szex közben?

Figyelt kérdés
Mi van a női végbélben aminek az izgatása orgazmust idéz elő? A hüvelyben ott a g pont. A csiklóban rengeteg idegvégződés, de tudomásom szerint a végbélben egyik sem található meg..
2011. jún. 19. 01:06
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
A hátsó fertájban pedig széklet található.
2011. jún. 19. 01:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Anális szex közben nem tudnak a lányok elélvezni,csak jó érzés (már akinek..). Sokan szex közben(hüvelybe..) sem tudnak elélvezni,tehát sokaknak még g-pontos orgazmusuk sem volt, csak úgy tudnak elélvezni ha izgatják szex közben a csiklójukat. Tehát ha valaki elélvez anális szex közben annak a csiklóját is izgatják közben.
2011. jún. 19. 01:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
jó nagy hülyeséget írtál kedves utolsó, el tudnak élvezni nem is akár hogyan...:) az én bnőm is eltudott, amúgy ott is tele van ideggel, meg ott is van ilyen g pont féle ami a rendessel van összeköttetésben, és igen vannak olyan nők akik pl csak így tudnak elélvezni:)
2011. jún. 19. 01:20
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Ha már nagy nehezen ráveszel egy csajt erre,akkor 99%ban csak túl akar lenni rajta,de nem élvezik.

Viszont az az egy százalék élvezi,de nem a kéjt,vagy a behatolást,hanem az izgatja föl,hogy engem ez mennyire felizgat és látja,érzi rajtam.

Az adott lány mondta el nekem így.

2011. jún. 19. 03:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor egy élő példa,aki mindenkinek ellent mond..

Tény és való,hogy én elsőként a barátom miatt próbáltam ki,ahogy ez valószínű a lányok többségére(akik egyáltalán kipróbálják) igaz,DE én nagyon is élvezem és szeretem.És anális szex közben élvezek a legnagyobbat.Tehát nem igaz,hogy nem lehet elélvezni és az sem igaz,hogy a 99%,aki megteszi ezt,az csak azért mert a barátjának jót akar és azt szeretnék,hogy minél hamarabb vége legyen.

21L

2011. jún. 19. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
mármint 1% :)
2011. jún. 19. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is szeretem.

19/L

2011. jún. 19. 14:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!