Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kissé retardált csajszival is működhet olyan jól a szex mint egy normális lánnyal?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki kicsit retardált de ennek ellenére nagyon jól néz ki,szexy a teste és az arca is aranyos,belsőleg is tök jófej meg humoros...stb
Messziről nem is lehet észrevenni hogy ő más egy kicsit csak beszélgetésnél de akkor se mindig.
Pettingelni,orálozni azt már szoktunk és ahhoz képest hogy nem teljesen egészséges úgymond elég jól tud cumizni meg ilyenek,azt hittem bénázni fog meg ilyenek de jól megy neki viszont érdekelne hogy az ilyen emberek teljesen tisztában vannak mit miért cselekednek?Mert nem arról van szó hogy kihasználom hisz jól megvagyunk és bírom is meg minden csak én már szeretnék vele szexelni csak nem tudom hogyan vezessem őt rá...ugyanúgy mint egy egészséges lánynál?Szóval tudni fogja mi miért van?
2011. jún. 19. 00:39
1/8 anonim válasza:
Mennyire retardált? Gumiszobás vagy csak egy pöppet? Amúgy szerinte ez undorító már bocs :$
2/8 anonim válasza:
szerintem* (az előző vok), báár küldj egy képet! ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vészes csak egy kicsit amúgy meg érzek iránta dolgokat így nem kihasználás ez!
2011. jún. 19. 00:47
5/8 A kérdező kommentje:
Én 20 ő 18
2011. jún. 19. 00:48
6/8 anonim válasza:
Akkor már meg is válaszoltad magadnak. Ha érzel iránta valamit akkor haggyad hogy a többi dolog, a valami kiegészítése a teljességre is előtörjön
7/8 anonim válasza:
Légyszi fejtsd ki bővebben, h miben nyilvánul meg a retardáltsága?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!