Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig érdemes időt szánni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes időt szánni egy épülő kapcsolatra?!

Figyelt kérdés

Beleszerettem a férjem kollégájába, az érzés úgy néz ki,hogy kölcsönös, de nem mer lépni. Megmondta,hogy ne haragudjak, de gyáva. Egy nagy fal van előtte, hogy mindennap a férjem szemébe kéne néznie.

Már 3 hónapja kinlódunk egymással. Barátnőm szerint félénk, és lassan alakulnak ki minden, de mikor? Már nem vagyok 20 éves, s tudjuk mit akarunk...

Vélemény?! Nemet és kort is légyszi irjatok. Köszi a válaszokat

2011. jún. 18. 23:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha megbeszélnéd vele, hogy közösen üljetek le beszélni a férjeddel? Mert azt gondolom ez lenne a legtisztességesebb egyrészt, másrészt a nem tudok a szemébe nézni probléma is megoldva, talán a kezdeti düh után a férjed is megnyugodna, és jó pont lenne, ha felvállalnátok. Már, ha egy ilyen lehet az. Ne érts félre, nem minősíteni akartalak ezzel, csupán arra gondolok, hogy egy ilyen hírt nem igazán lehet jobbá tupírozni.

De amennyiben megoldható, én lezárnám a házasságom, és úgy vágnék bele az új kapcsolatba. Mert nyilván valami nem működik köztetek, ha másba szerettél időközben.

22L

2011. jún. 19. 00:06
 2/13 anonim ***** válasza:
hát szerintem nagyon sok idő kell mivel ott a férjed ugye, akit ismer. legtisztább lenne, ha kicsit külön élnél a férjedtől, így ő sem érezné úgy, hogy bűnös lenne illetve lenne elszámolni valója. ha összejön maradjatok együtt, ha nem, akkor is még el tudod dönteni, hogy mit akarsz a férjedtől. de ha másba bele tudsz szeretni, akkor inkább semmit.
2011. jún. 19. 00:14
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
pont annyi időt amennyi idő alatt megiszol egy SÖR-t
2011. jún. 19. 00:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. A lényeg az, hogy beteg a férjem, s nincs sex már kb. 4-5 éve hanem több. Talán évente 1x. Elhagyáson már rágódtam, de 18 évet nem szivesen dobnék el, meg aggódnék,hogy mi lesz vele. De igy nem vagyok boldog sem, mert ami egy nőnek kell egy egészséges kapcsolathoz már nincs jó ideje. Ezért is jött a szerelem. Próbáltam több izben mindent megbeszélni vele, hogy orvos, tanácsadás, vagy hagy legyen barátom, de egyik megoldás sem tetszik neki. Az hogy pont a kolléga, csak úgy jött, jól estek a bókok, stb...Tehát ez a nagy helyzet.
2011. jún. 19. 00:18
 5/13 anonim ***** válasza:
hát egy férfinek nagyon kényes dolog a potencia meg a szex hiánya, ezt tudom. és egy bizonyos szintig ok, hogy nem akar róla beszélni meg elzárkózik előle, meg úgy érzi, hogy kínos erről beszélni és inkább ne legyen szex. na de 4-5 év az egyrészt sok, másrészt ha szeret, ő sem kívánhatja, hogy ennyi évig szex nélkül élj. a szex nagyon fontos része egy kapcsolatnak. és ha semmibe sem megy bele és semmi sem tetszik neki, akkor nagyon önző alak lehet. mert ahogy írtam egy darabig ok, h kínos neki, de egy idő után tekintettel kéne lennie rád is és egy egészséges kapcsolat érdekében fel kellene keresnie egy szakembert, hogy MIND A KETTEN boldogok legyetek!
2011. jún. 19. 00:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Még1x köszi a válaszokat!!!

Lehet,hogy még nem igazi szerelem, csak fellángolás, mert hiányzik,hogy nőnek érezzem magam. Ugyanis a férjemet is szeretem valahol, talán azért is kötödöm hozzá.

Köszi nektek jó éjt!

7/13 anonim ***** válasza:

Na nem olvastam a válaszokat. De szerencsére első írta ami eszembe jutott nekem is. Ezt nyugodt körülmények között kéne megbeszélni. Ha nem mer elé állni ez a legjobb megoldás különben csak szét stresszelitek az agyatok minél tovább húzzátok főleg szegény pasi.

Ha meg elfajulnak az indulatok hát azzal számolni kell de legalább kinn van és túl vagytok rajta.

8/13 A kérdező kommentje:

Igen én is ezeken győzködöm, de elzárkózik a témától. Egyszer voltunk urológusnál, de közölte,hogy őt többet nem tapizzák stb. Vissza sem mentünk. Annyira makacs. A környezetemben lévők azt mondják,hogy igen tényleg önző, mert ha szeretne még akkor ő legalább hozzám nyúlna kielégitene. Ja és ennek ellenére, a neten nézeget dolgokat, de azt mondja, hogy kiváncsi rá, hogy van-e vágya. Na ezt is hülyeségnek tartják az ismerősök és ez a kolléga is.

Saját sógornőm mondta,hogy csoda,hogy még vele vagyok.

2011. jún. 19. 00:26
 9/13 anonim ***** válasza:
És az miért nem lehet, hogy folytatjátok a párod háta mögött ezzel a másik pasassal? Én értem, hogy ez tisztességtelen meg ilyesmi, de ha a férjed nem szexel veled, és te vágysz rá, meg amúgy jó vele lenni, és ennyi évet nem akarsz eldobni egy kaland miatt, akkor ez az egy lehetőség van. Én - ha már ilyen helyzetben lennék - biztos nem mondanám el a férjemnek, mert lehet, hogy két szék közül a pad alá esnék. Pedig nem vagyok megcsalás párti, de ez más szitu.
2011. jún. 19. 00:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Az utolsó kommenthez: sajnos nincs mindig nyugodt körülmény,mert ha felhozom a témát, akkor én vagyok a hülye,meg a depis, és gyógyszereket kéne szednem,mert szerinte a sex csak luxus. El lehet nélküle élni. De nekem nem kimondottan a sex hiányzik,hanem az összes velejárója. Gyengédség, szeretet stb. Ha beszélek róla, akkor kimegy a szóbából stb. Már nem tudom mit tegyek.

Ez van.

2011. jún. 19. 00:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!