Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdik el a szexet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 23:01
1/12 anonim válasza:
Kik?
Általában csókkal, mindenki. Feltételezem én.
2/12 anonim válasza:
Felkelnek reggel, fogat mosnak(már akik), reggeliznek... attól függ honnan számítjuk.
4/12 anonim válasza:
A hím először brekegő éles hangot ad amivel odacsábítja a nőstény békákat. Ezután párzási táncba fognak és megtörténik a közösülés. A hím béka a "nemi fegyverét" a nőstény hátsó felén lévő nyílásba helyezi, miközben a hátára kapaszkodik, majd így maradnak amíg a spermasejtek ki nem lövellnek a hím nemi szervéből a nőstény hüvelyébe.
5/12 anonim válasza:
először megismerkedek a leendő kapcsolattársammal, és későbbiekben kialakul ez is.
6/12 A kérdező kommentje:
ok,koszonom valaszaitokat
2011. jún. 18. 23:14
9/12 anonim válasza:
hmmm
hát én szeretem ha kinyalnak előtte
aztán meg ugye beteszi...
de hány éves is vagy?
21/L
10/12 anonim válasza:
izléstől függ.Kinek mien a stílusa.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!