Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem jó az anális önkielé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó az anális önkielégítés?

Figyelt kérdés
Lányok, adjatok tippeket, hogy csináljam, mert egyszerűen nem jó érzés, sőt.:S
2011. jún. 18. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Mert szaros lesz a kezed és a segged is ha nemjól csinálod.
2011. jún. 18. 22:59
 2/8 A kérdező kommentje:
kössz, nem ez a probléma...
2011. jún. 18. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha nem esik jól, miért erőlteted? Elvileg azért maszturbál valaki mert jó érzés :) Miért csinálsz olyat, ami nem jó? Masztizz úgy, ahogy szokás :D Dugj a puncidba valamit vagy húzogasd a fütykösöd(ha pasi vagy...de remélem, nem :D)

Egyébként egy tippet adhatok. Ne az ujjaddal próbáld mert az olyan érdes érzés és azért kellemetlen. Akkor inkább keress valami sima tárgyat és azzal próbáld, csak vigyázz, nehogy eltűnjön :D

21/L

2011. jún. 18. 23:06
 4/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok:P. és már ki szerettem volna próbálni.
2011. jún. 18. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ha lány vagy akkor picit szívesebben segítek :P a legjobb dolog anális masztira, legalábbis tapasztalataim szerint a gyöngyfüzér...a legjobb, ha megveszed szexshopban a kimondottan erre a célra készült kütyüt és figyelj oda, h síkosíts valamivel, nyál meg puncinedv nem elég erre...én babaolajjal vagy testápolóval szoktam
2011. jún. 18. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:
De amúgy ti el tudtok menni pusztán anális ujjazással? Vagy közben a csiklótokat is izgatjátok?
2011. jún. 18. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Közben a csiklódat is simizd. Nagyobb lesz az orgazmus anális izgatással együtt. Nekem legalábbis jobb, ezért néha úgy szoktam.

25 F

2011. jún. 19. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
21/L vagyok...szoktam simogatni a csiklóm, meg ujjazni magam, de férfival anál szex közben el tudok menni plusz izgatás nélkül is bizonyos pózokban...
2011. jún. 19. 19:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!