Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégiumban megoldható a szex?
Figyelt kérdés
úgyértem, h hova lehet elvonulni?:DD és még azt szerettem volna, hogyha úgy alakul valakivel valami...szóval értitek, akkor mindenki tudni fog róla? 20/L
kösszi
2011. jún. 18. 22:30
1/11 anonim válasza:
Sehova. Mindenhol biztonsági őrök vannak (még a szobádban is csak nem látod őket) és téged meg a többieket figyelnek hogy semmi ilyen embertelent ne csináljanak mint a szex.
2/11 anonim válasza:
És ha tudnak róla? Szerinted ők nem csinálják? :) Szobatárssal megbeszéled, adsz neki pénzt mozijegyre, aztán élvezitek egymást. Jah, ajtót azért zárd be :P
3/11 anonim válasza:
Én már napja arra lettem figyelmes, mivel sokáig fent voltam hogy hajnali 3kor az erkélyen dugtak egy csajt mert úgy nyögött hogy nem igaz... vannak bevállalósabbak is :)
4/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül tudnak róla, meg lehet azt oldani diszkréten is.
5/11 anonim válasza:
te hülye vaaagy???? kollégiumban szexelni???? szted a koli, meg az egyetem erről szól??? szégyelld össze magad, te mocskos kéjenc
6/11 anonim válasza:
előző.
mért kéne magát szégyelnie?nem értem.Mért gondolod így?ki vagy te a 40 éves szűz,vagy mi?
7/11 A kérdező kommentje:
kösszi:DD
Mondjuk nem hiszem, hogy most emiatt agyonfogom magam szégyellni :DDDD
2011. jún. 19. 12:50
8/11 anonim válasza:
12.28 vagyok.Nincs mit,de tényleg nem értem hogy mi annak a szerencsétlennek a baja.15 évesen nem szégyellném magam érte és akkor most itt van ez,és.......,áááááá na mindegy.Amúgy sok sikert de én nem vagyok koleszos,és sajna nem tudok hozzászólni.
9/11 A kérdező kommentje:
Jóó nem a szex az elsődleges :DD csak érted mégiscsak... amúgy meg lehet nem is vesznek fel...de azért reményekem :)
és köszi:)
2011. jún. 21. 20:45
10/11 anonim válasza:
12:28
23:59 vagyok. te nagyon retardált vagy, ha komolyan vetted amit írtam.
amúgy meg nincs annál jobb, amikor egy átsikoltozott éjszaka után összefutsz a szomszédoddal, akinek lerí az arcáról h az egészet hallotta és az ő feje vöröslik, nem a tiéd
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!