Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először voltam pasival, és nagyon fájt. Azóta gondolni se bírok a szexre, a pasira nem tudok ránézni. Help?
jajj hát ezzel mindenki igyvan... nekem is fájt az elsö, és énsem akartam nagyon másodikat de átgondoltam és mondtam h najo ennyi fájdalom belefér még, tudom h egy kis idö után jolessz.... erre amikor másodszorra voltam pasival... akkor már nem is fájt (najo csak az elején egy kicsit), és nembántam meg.
neked azt tanácsolom h ezt a "pasira nemtudok ránézni" dolgot rendezd le magadban és gondolj arra h biztos jólessz és nemlessz semmi baj. de mondjuk köze lehet a nagy fájdalomnak ahoz is h nem nagyon szereted a pasit akivel lefeküdtél és nagyon stresszeltél.
Itt a segítség! :)
No kérem szépen. Az én párom hatalmas szerszámmal rendelkezik így eleinte midnen aktusunknál olyan volt mintha akkor veszítettem volna el a szűzességemet. No hát ez a szűzes téma a legkönyebb. Olyan mint az én problémám, ami már csak volt.(a megoldás sikosító):) Sikosítóval könyebb lesz a behatolás így nem fog fájni. De elég ha megkéred a partnered hogy lassan csinálja az elején, te pedig csak lazítsd el magad! :)
Egyébként azt veszem ki a kis szövegből hogy már nem avgytok együtt... Ne legyél ennyire negatív! De ha valakit szeretsz akkor megbízol benne és ha viszont szeretnek nincs fájdalom, mert figyelnek rád. Ezért azt ajánlom hogy várj az igazira! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!