Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak jó, ha ruhán keresztül a combommal dörzsölöm a nemi szervét?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, ha buta kérdés, de tanácstalan vagyok. Nyilván nekem jó ilyen jellegű érintés, viszont nem tudom, hogy a fiúknak ez nem durva-e, vagy fájdalmas.2011. jún. 18. 22:11
1/12 anonim válasza:
dehogyis:) pont tegnap csinálta a párom a kocsiban,menet közben...))))
3/12 A kérdező kommentje:
És ha véletlenül nagyon megnyomom? Mennyire bírja?
2011. jún. 18. 22:16
4/12 anonim válasza:
Jó!
Előző: Azt hogy? Nem tudom elképzelni...
5/12 anonim válasza:
Jah..ő nem a combjával csinálta...
Van keze is XDDDDDD
6/12 anonim válasza:
Nyugi, annyira nem érzékeny szerv az. Nem fogod tudni úgy megnyomni, hidd el. ;)
7/12 anonim válasza:
Mindig, minden körülmények között jó.
8/12 A kérdező kommentje:
Ennek örülök.:)
Ruhán keresztül még mi mindent lehet neki csinálni, hogy örüljön?
2011. jún. 18. 22:21
9/12 anonim válasza:
Hát...ezen túlmenően már semmit.
Csak egy jótanács: ne gerjeszd be nagyon a pasit,ha tudod hogy úgysem fog semmi sem történni.
10/12 A kérdező kommentje:
De én szeretném, hogy történjenek további dolgok is. Nem a semmibe szeretném felhúzni! Csak szeretnék elnyújtott előjátékot.. illetve váratlanabb helyzetekben meglepni.:)
2011. jún. 18. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!