Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nemreg elegitettem ki eloszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemreg elegitettem ki eloszor oralisan a baratomat, de nem ment el, az para? 17L

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
eléggé. valami nem stimmelt.
2011. jún. 18. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
nem.lehet nem tudod még olyan jol.nem tudod neki mi a jo.majd belejössz.nekem sincs kedvem annyi idöt töleni azzal hogy el is menjen.rendes szex aztán és ugy az igazi :)
2011. jún. 18. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
ja ha volt utána szex akkor nem para de ha nem volt akkor igen.
2011. jún. 18. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, majd belejössz. Pár alkalom, és úgy elélvez, hogy na.

Egyébként a kérdés fogalmazása rossz. Mivel a barátod nem ment el, nem mondhatjuk, hogy kielégítetted. Csak azt, hogy kényeztetted a száddal. A kielégítés azt azt jelenti, hogy el is élvezett. Ezt gondolom, tudod, csak ma magyartanárt játszom.

2011. jún. 18. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a barátodtól is függ. Én sem tudok elmenni attól, bármilyen jó is..
2011. jún. 18. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem nem para. Egyrészt az mondjuk nem derült ki, hogy csak neki csináltad először vagy általában is, de bármelyik lehetőség esetén ki kell tapasztalni, hogy a másik hogyan szereti. Figyelj a reakcióira, végül is ezt is tanulni kell, mint minden mást. :)
2011. jún. 18. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Most kielégítetted, vagy sem? Mert ha nem ment el, akkor bizony nem elégítetted ki. :P

Na jó, nem szemétkedésből írtam ám. Szerintem nem gáz. Vannak pasik, akik nehezebben mennek el orális szex közben. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy te is most kezded tanulni, hogyan kell csinálni, akkor ez benne van. Gyakorolj sokat, és menni fog egyre jobban! ;)

Egyébként a barátod mit szólt hozzá?

2011. jún. 18. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
majd belejössz.gyakorold
2011. jún. 19. 08:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!