Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek. "egy éjszakás" kaland után?
tulajdonképen kettő volt kb két hét különbséggel,és mindkettő nagyon jó.(nekem rendhagyó mert nemvolt ilyen korábban ) Egyikünk sem akart többet,ezt elsőre tisztáztuk, sőt én nem is akartam a másodikat ..aztán végül belementem,legyen még egy szép esténk. Igy is volt tudom h neki is finom volt és különleges(az ösztön sosem hazudik sztem)..csak azt nem értem h miért volt olyan kategorikus aztán, miszerint biztosan ennyi volt részéről. Én sem gondolkodtam másban ,csak valahogy meglepett ahogy ezt (egy nem is arra irányuló kérdésemet követően) kijelentette mintha inkább.. megijed volna ..
Furcsa..
kíváncsi vagyok mit gondoltok erről ?
jajj és kérem akik ri@ancozni akarnak kíméljenek ,köszönöm)
Értelmes válaszokat kérek akár tapasztalatból is.
én nőként azt mondom,hogy a legtöbb pasi ha megkap elsöre akkor már mire kellenél?jo párommal mi is szex és utána jártunk,de ismertük egymást elötte már jól,csak nem jöttünk össze...de ez is ritka hogy ebböl lesz valami.
majdnem egy éve vagyunk már együtt
20L
Csak egy a fontos, ha neked jó volt, akkor oké.
A lényeg, hogy jó volt neked és kész. Ettől még nem leszel ri@anc, csak ne nagyon híreszteld és ne váljon túlságosan rendszeressé.
F/22
Ajj de szeretem,ha ribancozzák az embert.. :)
Szerintem csak nem akarta,hogy te bármiféle érzelmet táplálj iránta,ezért gyorsan leszögezte,hogy ennyi volt.Mivel általában az egyéjszakás az egyéjszakás és ha van második alkalom,akkor az egyik fél lehet,hogy szeretne még egy 3.at is. Szerintem ezt akarta elkerülni. :)
aranyosak vagytok köszönöm :) ,nincs bennem ilyen irányú hivatás tudat .Az igaz viszont h érdekes tapasztalat volt ..
És még a történethez tartozik h mikor ő átment cinikusba ,(kedves maradt csak cinikus volt picit) és mondta amit fentebb írtam ,én hátraléptem hármat és szuverenitásom teljes valójában összepakoltam és mentem ..
búcsúzásnál pedig elég szorosan megölelgetett ..és monda h lehet azért ír v felhív ..én meg mondtam ..minek ?:) ne keverjük a dolgokat ..
elvégre ő vágta el a dolog emberi részét ..
csak az ok amire kicsit még kíváncsi vagyok ..
Így viszont akkor csak simán összezavarodott.Megkedvelt,jó volt veled az ágyban..nem tudta mit akar.
Az is lehet,hogy a "majd felhívlak" az a tipikus pasi duma volt,de te ezt "visszautasítottad",ami sértette a férfiúi büszkeségét.
20:48
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!