Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év alatt nincs gumióvszer?! Bővebben lenn
Ma a Cora-ban hallottam, hogy két pénztáros egymás közt mondta, hogy óvszert csak 18 éven felülieknek adhatnak ki.
Ez most hogy van? Inkább csinálja a fiatalság gumi nélkül?! Nem oltári nagy baromság??
Nem az, ha hallanátok és nem csak hallgattok a fületekkel, akkor rájönnétek ez egy ok arra hogy ne csinálják annyian.
Bemennek a kölykök kotont venni, nem adják ki nekik ezért vagy kockáztatnak vagy megússzák.
Vmi visszatartó erő kell, mint h mindenkinek kiadják és csak úgy b*sszanak
Ideje korhatárosra tenni a gumi vételt, mi az h 13 évesek bemennek venni?
Más ott van 20 évesen nemvolt senkivel, akkor ők miért legyenek? Az ilyeneknek kicsavarnám a nyakát egy eldugott helyen
Gondolom kérdező te is ilyen kis sz*rházi vagy aki csak jól akarja magát érezni, húzz a f*szodra szatyrot.
20/F
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:40
Először is nem kis "13 éves kis sz@rházi" (hogy a te szintedre lesülyedjek) vagyok, mint már feljebb írtam (ha tudsz olvasni) hogy 18 elmúltam, csak kicsit érdekesnek találom ezt az egészet. Nem a 13 évesekre céloztam, de mondjuk 16,5től felfele, azért már nem ritka, hogy nemi életet élnek a fiatalok.
UI: Miért kell másba belekötni irígységből?? Mint tisztán kitűnik az írásodból, miszerint "Más ott van 20 évesen nemvolt senkivel", és mivel "20F" vagy mindenki leveszi, hogy mi a helyzet, attól, hogy neked nem jött össze, és esetleg akad egy olyan 16-17 éves srác/fiú akinek bejött az élet (és nem az alkalmikra gondolok, hanem mondjuk már a 1 éve minimum dúl a láv) azt miért kell lenézni?? Úgy útálom az ilyet. Ha neked nem megy, fizess egy hivatásosnak, vagy vegyél egy kutyát és ne a többieket sz@rházizzad ...
Korhatárossá tenni az óvszervásárlást egy nagyon nagy baromság.És mielőtt ez a kedves kommentelő,vagy akár újabbak azt hinnék,hogy egy kis 13 éves csitri vagyok,előre is közlöm,hogy nem.
Tehát azzal,hogy nem adják ki 18 év alatt a gumit,csak annyit érnek el,hogy több lesz az abortusz,illetve 16 évesen mennek a nőgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni maguknak,amivel tönkrevágják a szervezetüket.Ugyanis nem annyira ajánlott a tabletta fiataloknak.
Szerintem a mai fiatalságot egyáltalán nem hatná meg ez az egész,csinálnák gumi nélkül is,megszakítással.Így is elég sok kérdést lehet itt olvasni "terhes lehetek?" címszóval..
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!