Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aneros vagy Nexus prosztatamas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aneros vagy Nexus prosztatamasszirozókról van-e valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Közösülés közben tényleg ad pluszt,mint ahogy itt leirják?:

[link]

2011. jún. 18. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez hulyeség sok benne a kockázatt
2011. júl. 2. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ilyenem:

[link]

Szeretek játszadozni vele, de orgazmusom csak ettől még nem volt. Viszont ha van egyéb izgatás is, akkor nagyon megemeli az élményt. Közösülés közben is nagyon jó, sőt inkább túl jó, mert így túl hamar elmegyek. Nem tudom ilyenkor kontrollálni az orgazmust, mint egyébként.

Hátránya, hogy ülve, és háton fekve nem jó, mert kilóg hátrafelé a fogantyúja, és nyomja az ágy.

2011. aug. 7. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Ha csináltad előtte kézzel vagy más eszközzel,nem volt olyan jó mint ezzel?

Amúgy én kézzel meg fogkefenyéllel próbáltam eddig,de csak enyhe érzések jelentkeztek.

2011. szept. 25. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kézzel közel sem ilyen jó, mint ezzel. Legalábbis magamnak.

Én is nagyon sok mindent kipróbáltam, van egy vibrátorom is, meg egy vibrotojásom is, mindkettővel jobb, mint kézzel, de ezzel a masszírozóval a legjobb. Egyébként ezekről van szó:

[link]

[link]

Mióta megvan a prosztatamasszírozóm, azóta a vibrit talán nem is használtam.

A vibrotojást néha szoktam, mert azt rejtve is lehet használni utcán, boltban, moziban, munkahelyen, akárhol. Akár egész nap. Nagyon kényelmes, kellemes, abszolút nem zavaró, akkor sem ha hosszabb ideig bent van. És mivel teljesen terjedelmében felcsúszik, nem is akar kijönni, mert a záróizmok összezárnak, és bent tartják a helyén. Ha ki van kapcsolva, és nem mozgok, nem is érzem, hogy bent van. Ha bekapcsolom, kellemes érzés, de nem annyira intenzív masszírozás, inkább bizsergés. De azért jó, főleg az benne a poén, ha nem a négy fal között használom. De hát erre is vettem, erre van kitalálva.

Leginkább úgy használom, hogy bent van, amíg elmegyek valahova, vagy utazok, vagy egész nap a munkahelyen, miközben néha bekapcsolom pár percre. Ettől el nem élvezek ugyan, nem is tudnék, de jó kis kikapcsolódás, és kellően felhúz ahhoz, hogy ha hazaérek, első dolgom legyen max fokozatra kapcsolni, és hokizni vagy akár szeretkezni egy jót.

A prosztatamasszírozó pedig a legjobb kütyüm eddig, szintén nagyon kényelmes, kellemes ha bent van. Amikor beteszem, máris nekifeszül automatikusan a prosztatámnak, ami nagyon jó érzés. Felhelyezéskor, ha már a feje bent van, akkor szinte beszippantja a popsim, és egyből beáll a megfelelő helyre. Nagyon el van találva anatómiailag. Használat közben még véletlenül sem jön ki, mert annyira belém feszül, hogy inkább mindig befelé akarna menni. Ez azért nagyon jó, mert szeretkezés közben egyáltalán nem kell rá figyelni, hogy bent maradjon, teszi a dolgát. Szemben egy sima vibrivel, ami rögtön igyekszik kicsúszni, ha elengedem.

Ha megfeszítem a záróizmaim, akkor még beljebb megy, és erősebben nyomja a prosztatát, és a gátat is. Nagyon intenzíven masszíroz, isteni érzés. Ha elernyesztem, akkor kintebb jön, és enyhébben nyomja a pontokat. Szóval így lehet kéz nélkül masszírozni vele. Nagyon hasznos, hogy nem kell fogni és kézzel mozgatni. Ha hajolgatok, akkor is mozog, masszíroz. Ha szeretkezés közben bent van, akkor is tök jól mozog, és masszíroz. Persze nem minden pózban lehet használni, mert a hátrafelé kilógó fogantyúja akadályozhat.

Amúgy automatikusan arra készteti a záróizmokat hogy megfeszítsem, tehát nem kell erre olyan tudatosan figyelni.

Nagyon meg lehet ezt szeretni, és nem is drága, mint az aneros, vagy a nexus. Én nagyon rákaptam. Legjobban azt sajnálom, hogy miért csak fél éve vettem meg. :) Sokkal hamarabb kellett volna...

Neked volt már orgazmusod csak a prosztatád masszírozásától?

Mert nekem még így nem sikerült sajnos, mindig kell mellé a farkam is izgatni, viszont így sokkal nagyobbat élvezek, mint ha nem lenne bent a masszírozó. Szeretném ha sikerülne az orgazmus csak a masszírozó által is, de eddig nem jött össze sajnos. Pedig sokat gyakorlok. :)

27F

2011. szept. 26. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es.nagyon jól leírtad.

Az az igazság, hogy nálam sem működik kizárólag a prosztata izgató, szükség van a pénisz ingerlésére.

Viszont amit megfigyeltem, nálam az erekció megszűnik a kütyü becsúszása után. Egyébként minden megtörténik, nedvesedés, izgalom, ejakuláció.

Így nálam közösüléssel együtt valószínűleg be sem válna, bár bevallom, nem is merek az izgatóról és a közös használatról a páromnak szólni. Még csak meg sem merem kérni, hogy Ő csinálja. Marad a saját kényeztetés alkalmanként.

2015. szept. 18. 16:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!