Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ennek a lánynak szilikon mellei vannak?
2011. jún. 18. 18:32
11/26 JulesM111 válasza:
Ez szilikonos cici... Elhisszük. Csak nem valami extra kedvezményes "óccsó" beavatkozás volt? Már bocsi, de a kép, amit linkeltél nagyon rossz, alig látni hol a melled, meg az a buta melltartóféleség ront mindent.
12/26 anonim válasza:
Melltartós képről ugyan hogy lehetne eldönteni?....
14/26 A kérdező kommentje:
19:43 Pedig nagyon okos lány! (Nem én vagyok a képen.) Nem mint hogyha én hülye lennék. :D
2011. jún. 18. 19:54
15/26 JulesM111 válasza:
Okos lány? hmm, képről nem derül ki, de mikor valakinek a melleit bámuljuk nem nagyon gondolunk arra, hogy milyen esze van.
Egy a lényeg, ha ő fizette a műtétet, akkor nagyon buta, ha egyik kedves "lovagja" fizette, akkor okos a csaj.
16/26 A kérdező kommentje:
Saját pénzből, amiért megdolgozott, előtte meg tanult. Basszus egyszer az a gondotok, hogy azt hiszitek az az elvárás, hogy a férfinek legyen pénze aztán meg az a baj, ha valaki saját pénzből fizeti.
Döntsétek már el. -.-
2011. jún. 18. 20:13
17/26 JulesM111 válasza:
Kedves kérdező, tegyél már fel egy normálisabb képet ezekről a cicikről, mert ez nagyon béna, ezért "oltok".
18/26 A kérdező kommentje:
Nem tudok más képet feltenni. Majd ha megcsináltatom én is akkor felteszem a sajátomat fürdőruha nélkül. Addig be kell érned a ckmes lányok képeinek nézegetésével. :D
2011. jún. 18. 20:45
19/26 JulesM111 válasza:
Igérem, kivárom.. kivárnám. :) Esetleg megfinanszírozzam, hogy haladjon a cici közzététel? xD
20/26 A kérdező kommentje:
20:46, Mit kérnél cserébe? Nem hiszem, hogy olyan nagylelkű lennél, hogy csak úgy megdobnál majdnem egy millióval.
(Amúgy már felajánlotta más is, hogy kifizeti, de nem a pénzhiány tart vissza.)
2011. jún. 18. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!