Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb vagy legrosszabb szexsztorik?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 18:23
1/13 anonim válasza:
Kb 10 percig szenvedtünk az óvszerrel, nem akart kibontódni:D Első szex, kezdhettünk mindent előről:D
2/13 anonim válasza:
egyszer pózváltásnál leszakadt az ágy alattunk... :D már használtuk egy ideje, és így széttört az alja, mi meg majdnem leestünk róla. baromira megijedtem :D de amúgy vicces volt, csak utána nem tudtuk folytatni
3/13 WhiteLabel válasza:
Még az általános sulis ballagásomon volt, hogy ugye utána buli.. Elmentünk balatonra a helkába, ittunk, felszedtem valami csajt, elvonultunk a szállásunkra, de annyit ittam hogy miközben cumizott elaludtam:D
5/13 anonim válasza:
Miközben csináltuk kicsapta a szél az ajtót, és a barátom testvére pont ott volt, az ajtó mögött
6/13 anonim válasza:
Az előjátéknál még ébren voltam... Aztán arra ébredtem, hogy elélvez bennem. Nagyon szégyelltem magam, amiért ilyen bunkó voltam vele, akkor először, és utoljára megjátszottam az orgazmust. :(
7/13 anonim válasza:
Befingtam, mikor a barátnőm cidázott
8/13 anonim válasza:
Legjobb amikor a szuleim elmentek egy virasztoba es a pasim bebujt atakaro ala elkezdett nyalni es ugy becsusszant h csak felsikitottam a nagy batyam meg a szomszed szobaban fekudt:))
legrosszabb amikor szexeltunk elveztuk a dolgot de utanna kimentem a konyhaba es anyam annyit mondott "az ajtod bezarhatnad" eges volt:))
9/13 anonim válasza:
ma 19:00
és nem lettél ideges hogy telepriccolt...?
10/13 anonim válasza:
Az elalvós vagyok, nem zavart, hogy elélvezett. mindig bennem megy el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!