Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek, előfordult már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, előfordult már veletek az, hogy valaki váratlanul "alátok nyúlt"? Hogy történt és hogy reagáltatok a dologra?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Villamosmegállón mentünk keresztül még nagyon nagyon régen (jó 10 éve, 17 voltam akkor...) az osztálytársaimmal. Épp megérkezett egy villamos és szálltak le róla az emberek. Egy óvatlan pillanatban az egyik leszálló férfi, miközben haladtam el mellette, teljes tenyerével a fenekemre ill. alá tapadt. Nagyon dühös voltam rá, legszívesebben én is leb*sztam volna neki egyet. Az visszatartott viszont, hogy egy dakota volt, úgyhogy talán jobb, hogy nem balhéztam...
2011. jún. 21. 01:43
 12/12 anonim ***** válasza:
volt, válaszul én is alányúltam erősen, idegből...nem tetszett neki, ráadásul a fájdalom mellé még le is égett a haverjai előtt. Ilyen egy igazi "kemény csávó"
2012. febr. 21. 01:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!