Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz ebből hüvelyi orgazmus? A férfiakat mennyire zavarja, ha egy nőnek nincs csak a behatolástól orgazmusa? (kifejtés lent)
Figyelj, nincs ezzel szerintem, semmi gond! Nem te vagy egyedül, aki úgy tud elélvezni, ha a csiklóját is ingerlik. Többek között én is így tudok. Van, h közben magamnak csinálom, van, h a párom. De ha jó a kapcsolatotok, akkor meg lehet ezt is beszélni a pároddal. Mi is megbeszéltük, h nekem csak így megy, h a csiklómat mindenképpen kell izgatni.
23/l
Én ha lovagló pózban vagyok,akkor néha elkezdem magam simogatni,egyből kedvet kap hozzá a párom. Bár ő egyébként is szokta használni szex közben a kezét. Ha már régóta szeretkezünk és még mindig nem volt hüvelyi orgazmusom,akkor elkezdi használni a kezét,megvárja,hogy elmenjek,majd ő is.
Egyébként nekem úgy sikerült a hüvelyi orgazmus,hogy megemelem a csípőmet egy kicsit és befeszítem.Pár perc és ott vagyok a csúcson. Lovagló pózban is minél jobban szétteszem a lábam,befeszítem a csípőm és egyszerre eljutunk a csúcsra.
Nekem is csak akkor van orgazmusom, ha a drága simogat. De ő megteszi magától :) Direkt vadásszuk az olyan pózokat, hogy elérjen kényelmesen:)
Van olyan, hogy én csinálom magamnak, de ez a ritkább.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!