Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lesz ebből hüvelyi orgazmus?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ebből hüvelyi orgazmus? A férfiakat mennyire zavarja, ha egy nőnek nincs csak a behatolástól orgazmusa? (kifejtés lent)

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és önkielégítés során könnyen tudok magamnak hüvelyi orgazmust okozni, de eddig még férfival sosem sikerült. Sokáig önkielégítéssel is csak csikló-orgazmusom volt, de megtaláltam a g-pontomat, amit célzottan ingerelve hüvelyi orgazmusom is van. Amikor a párom belém hatol, az ugyan kellemes érzés, de az orgazmus közelébe sem jutok. Találtunk egy olyan pózt, amikor a párom pénisze jó helyen ingerli a hüvelyemet, de még így sem jutok a csúcsra. Félek, hogy ez őt zavarja és előbb utóbb megunja, hogy nem tud kielégíteni, csak szex után csiklóingerléssel. Illetve ha szex közben a csiklómmal is foglalkozna, könnyen elmennék, de ezt nem teszi, pedig többször irányítottam már oda a kezét. Az előző két barátom sem ingerelte a csiklómat szex közben. Ezt a férfiak nem szeretik csinálni? Legutóbb szex közben én kezdtem el ingerelni a csiklómat és nem sokkal utána egyszerre mentünk el. Nem szólt semmit a párom, de félek, hogy ez zavarja. Nekem meg egy kicsit olyan érzésem volt, mintha önkielégítenék. Lehetséges, hogy idővel lesz csak a behatolástól orgazmusom?
2011. jún. 18. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Figyelj, nincs ezzel szerintem, semmi gond! Nem te vagy egyedül, aki úgy tud elélvezni, ha a csiklóját is ingerlik. Többek között én is így tudok. Van, h közben magamnak csinálom, van, h a párom. De ha jó a kapcsolatotok, akkor meg lehet ezt is beszélni a pároddal. Mi is megbeszéltük, h nekem csak így megy, h a csiklómat mindenképpen kell izgatni.

23/l

2011. jún. 18. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én imádnám ha a barátnőm simogatná magát szex közben, engem nagyon izgatna - de sajnos nem teszi.
2011. jún. 18. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ha lovagló pózban vagyok,akkor néha elkezdem magam simogatni,egyből kedvet kap hozzá a párom. Bár ő egyébként is szokta használni szex közben a kezét. Ha már régóta szeretkezünk és még mindig nem volt hüvelyi orgazmusom,akkor elkezdi használni a kezét,megvárja,hogy elmenjek,majd ő is.

Egyébként nekem úgy sikerült a hüvelyi orgazmus,hogy megemelem a csípőmet egy kicsit és befeszítem.Pár perc és ott vagyok a csúcson. Lovagló pózban is minél jobban szétteszem a lábam,befeszítem a csípőm és egyszerre eljutunk a csúcsra.

2011. jún. 18. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is csak akkor van orgazmusom, ha a drága simogat. De ő megteszi magától :) Direkt vadásszuk az olyan pózokat, hogy elérjen kényelmesen:)

Van olyan, hogy én csinálom magamnak, de ez a ritkább.

18/L

2011. jún. 18. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A nők 70%- a biológiailag képtelen a hüvelyi orgazmusra!
2013. márc. 6. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!