Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most tényleg divat lett a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tényleg divat lett a kamaszoknál?

Figyelt kérdés

Van néhány 13-14 éves ismerősöm. Egyik héten járt egy fiúval, még aznap, hogy összejöttek csókolóztak és le is feküdtek. Rá 2 hétre látom, hogy családi állapot egyedülálló.

Másnap újra kapcsolatban és egy megint már fiú neve van ott.

Most komolyan értetlenül nézem, hogy 1-2 hetente új "barátjuk" van, aki ráadásul 7-8 évvel idősebb mint ők és sorra végig mennek rajtuk.

Hol vannak a szülők?

A huszonéves fiúkat nem zavarja, hogy ők ebben a hónapban a 4.-ek akik lefeküdtek a csajjal??

2011. jún. 18. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak 'bizonyos' kamaszoknál divat.. Az értelmesebbek nem csinálnak ilyet.
2011. jún. 18. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, a normális szülők azért észreveszik ha a lányuk rendszeresen garatig van töltve egy szép kis fasszal...
2011. jún. 18. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vonaton utazva ennél is durvábbat hallottam fiataloktól. a 14-16 éves csajok körében már nem az a divat,h ki hány pasival tud egy discoban-buliban smárolni, hanem azzal versenyeznek,h ki szexel többel. Aki nyert, az állítólag 5! pasival volt 1 buli alatt...
2011. jún. 18. 16:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig engem is idegesített ez a dolog, de semmit nem tudsz tenni ellene. Csesszék el úgy az életüket ahogy akarják.

A SP-ban volt egy erre vonatkozó rész, ami nagyon jól tükrözi ezt a beállítottságot:"minden fiatal tampont dug a s*ggébe, mert biztos ezt látták a bekksztrítboystól a tévében".

Amíg a média ilyen irányba tereli őket; ameddig nincs egyéniségük és eszük ahhoz, hogy azt mondják maguknak, hogy a "szomszéd sára 12 évesen már túl volt 15 aktuson de én nem akarok ekkora riherongy lenni akármit is diktál a divat"; amíg a közösségekben kiközösítik az egyéniségeket, azokat, akik nem fogadják el ezt a fiatalokra sulykolt úgymond elvárást; és amíg nincs meg a megfelelő szülői példa és háttér ahhoz, hogy a gyerek jó példát lásson vagy halljon... nos addig nem fognak senkire se hallgatni. Mert a fiatal korosztály nagyon önfejű, és sajnos most már azt kell hogy mondjam (igaz nem akarom), hogy irgalmatlanul buta! Tisztelet, és tényleg óriási tisztelet a kevés kivételnek!

2011. jún. 18. 16:33
 5/9 Chuck ***** válasza:
100%

A csak bizonyos kamaszoknál szerintem azért erősen gyenge kifejezés...

Amúgy igen, ez a divat....én most 18 évesen mikor ilyeneket hallok, na meg olvasok, az állam az asztal szélén koppan...

Szülők meg hol vannak? Sza***** bele az egészbe, az ő gyerekük is egy szent.....

Meg ha meg is tudják, kb a reakció "ja, jólvan"....hát régen szerintem lett volna egy kis "buli" otthon...Bonanza Banzáj megirigyelte volna azt a bulit...

2011. jún. 18. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen sajnos van iylen is. én meg 15 vagyok és itt az ellenpélda. 2 évig csak egy fiúra vártam, akit meg is kaptam, szóval 3 éve (12 éves korom óta :P) csak egy barátom volt. de 12 éves koromba én is azt csinéltam, hogy 2 hónapig voltam egy pasival kb aztán szakítottunk, másnap új pasi, megint 2 hónap kb, megint más pasi, volt hogy pár nap és megint más pasi.. Persze akkor még picike voltam, nem votl semmi szex vagy ilyesmi. csak csók, és az is egy valakivel, akivel most is együtt vagyok, és már 9 hónapja :P
2011. jún. 18. 16:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért én még 15 évesen is korainak találom a szexet. Nem elég érett még egy 15 éves 'kis'lány ahhoz,h átadja magát a testi örömöknek, és tényleg élvezhesse azt. Én 16,5 voltam, mikor először voltam együtt a barátommal, és akkor azt hittem,h de jó. De azóta rájöttem,h még akkor is túl fiatal voltam! Nem szabad elkapkodni!
2011. jún. 18. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenkire jellemző.

Azt nem tudom hogy ki mikor és kivel fekszik le, de tudok olyan csajról aki 15 éves de az elmúlt 1 évben most van a kb 3. barátja. Nem tudom pontosan, fb-n láttam.

Olyat is ismerek aki most ballagott 8.-ból de pár hónapja buliba láttam smárolni egy 19 éves fiúval. Nem tudom hogy járnak e. Én nem láttam őket együtt.

Arról ne tudok hogy az ismerőseim közül ki szűz és ki nem és azt se hogy kinek hány szexpartnere volt.

Mindenesetre pletykák vannak 1-2 csajról, bár ők a 20-hoz közelebb vannak, mint a 14-hez.

2011. jún. 18. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
nem. a lényeg a szűk suna és a priccolás...
2011. jún. 18. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!