Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az ciki ha egy fiu biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki ha egy fiu biszex?

Figyelt kérdés

ha igen, miért?

ha nem , miért nem?

kort és nemet is irjatok pls.

2011. jún. 18. 16:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem nem az ,csak számomra fura ,hogy nem tudja eldönteni nemi identitását ......nem szeretnék semmi féle képpen kapcsolatba keveredni 1 ilyen srácal!...Lágalább azzal legyen már tisztába mit szeretne:Kukit,vagy nunit!:)...21/F
2011. jún. 21. 12:00
 12/21 anonim válasza:
Milyen ostobaság már, hogy valaki azt gondolja, minden csakis fekete vagy fehér az életben. Ha valaki biszexuális, az nem azt jelenti, hogy nem tudja eldönteni melyik nemhez vonzódik, hanem azt, hogy saját nemén belül is vonzónak talál bizonyos jegyeket. Az általános erkölcsi baromságok meg maradjanak meg mindenkinek, mert nem fogja más eldönteni, hogy ki milyen életet kell éljen, aki meg ilyen okokból ír, az menjen a......-ba. Egyszóval nem ciki. 19/lány
2011. jún. 21. 12:15
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Sőt így talán még jobb is, mert így könnyebben bele lehet vinni téged abba is, hogy 1 lány és két fiú a szexnél. Meg nekem volt egy biszex pasim és ö sokkal jobban oda figyelt rám meg gyengédebb is volt az ágyban mint a többi.

17/L

2011. jún. 21. 12:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Akik szerint ciki, nagyrészben fiú. Szerintem nem, nem ciki, sem ultragáz sem ilyesmi. Ha téged zavar akkor "nyomd el" a fiúkhoz való vonzódásod. Ennyi. (Am. sok lány szereti a homo- vagy biszexuálisokat xD).

../L

2011. jún. 21. 12:18
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

18/L

2011. jún. 21. 12:46
 16/21 A kérdező kommentje:
és járnátok ilyen fiuval?
2011. jún. 21. 12:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog ez mert imádom a nőket de ha megkéne csókolni egy férfit behánynék, de viszont ha van egy jó nagy farok amit meglátok és elképzelem hogy leszopjuk a csajommal az meg felizgat. Eközben nem vok biszex sem buzgár ! És az érdeklődés kizárólag a férfi nemiszervre terjed ki! Sztem nem ciki nyomd el ha nem vállalod fel én sem mondtam el senkinek ezt az érzést mert lebuzzancsoznának tuti :-)

Szerintem nem tenném meg a dolgot és nem is fogom soha de igen voltak efféle gondolataim. Szóval ennyi, Ne verd nagydobra azt ajánlom .

2011. jún. 21. 14:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem az!

15/F

Járna velük a h@lál!xD

2011. jún. 21. 14:19
 19/21 anonim ***** válasza:

12:15 vagyok írtam, hogy az egyik exem biszex volt szóval igen.Bár igaz, hogy kapcsolat alatt derült ki, mert szegénykém szégyellte, pedig engem egyáltalán nem zavart.

17/L

2011. jún. 21. 15:42
 20/21 Rekettyés László ***** válasza:
Lónak a faszát születsz így, emós köcsög lettél. Mejnél fesztiválra, rúgjál be, csajozzál....
2011. jún. 21. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!