Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félnem kell? Van esély h ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félnem kell? Van esély h ez az egy kimaradt nap azért van mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap feküdtünk le a barátommal először úgy h gumival de bennem ment el . Ma kellett volna megjönni igaz h az utóbbi időben (2 hónap ) nagyon korán 16-18 naponként jött meg a hormon változások miatt. Van esély h ez az egy kimaradt nap azért van mert terhes vagyok..

Védekeztünk rendesen 2 gumit is elhasználtunk. Cseréltük is közben . Barátnőim azt mondták h amikor elvesztették nekik kicsit kimaradt egy pár nap de utána beállt normálisan, félek h mi van ha terhes vagyok mert hát gumival is lehet gyerek .16 (L)

2011. jún. 18. 14:56
 1/9 WhiteLabel ***** válasza:
Nem valószínű hogy terhes vagy.
2011. jún. 18. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nagyon minimális rá az esély, kb. 1%. Ha tényleg rendesen védekeztetek, ráadásul menstruáció előtt 1 nappal voltatok együtt, akkor szinte kizárt! Ne aggódj és őszintén gratulálok, hogy odafigyelsz a védekezésre, ritka manapság! Remélem továbbra is felelősségteljes szexuális életet élsz majd! :-)

30 hetes kismama

2011. jún. 18. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem se azért maradt ki, nyugi :D amikor nekem is rendes barátom lett és gyakrabban szexeltünk (előtte kb. fél éve voltam együtt valakivel... és csak 1x) akkor nekem is kicsit rendszertelenebb lett - bár még most se állt be annyira. mindig védekezünk rendesen én is kicsit parás vagyok de nem volt gond azóta se :D (8 hónapja) nyugi :)

17/L

2011. jún. 18. 15:02
 4/9 A kérdező kommentje:
de akkor mivel lehet magyarázni ezt ? köszi a hozzászólásokat :)
2011. jún. 18. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nem kell félned, a szexuális élet kezdete és rendszeressé válása befolyásolja a menstruációt. Nekem 5 napot késett anno. Teljesen természetes dolog.

A terhességnek egyébként sem lenne még tünete.

2011. jún. 18. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem akkor is késik,ha lefekszem valakivel úgy,hogy előtte sokáig nem voltam senkivel. Pedig már rég nem vagyok szűz.

25N

2011. jún. 18. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:

örülök,hogy normálisan védekeztetek...arra odafigyeltetek,hogy párod kezéről ne kerüljön a gumira/beléd sperma? mert ez okozhat gondot,de menzesz előtt elég kicsi az esélye...viszont:ha stresszelsz,később fog megjönni..ez bizonyított dolog...úgyh nyugi...

20/L

2011. jún. 18. 15:28
 8/9 A kérdező kommentje:
a kezére sem és a gumira sem ment sperma , mert sajnos elég kevés időnk volt ezért nem vacakoltunk sok előjátékkal és akkor is különösen figyelünk rá :)
2011. jún. 18. 15:35
 9/9 A kérdező kommentje:
persze ez nem azt jelenti h 100% h nem ment rá de nagyon figyeltem én is meg ő is :) kicsit összezavarodtam és bepánikoltam a dologtól h nem jött meg időben ahogy az utóbbi 2 hónapba (16-20 ) nap onként . Már a mellem is megfájdult egy picit ami alapból nem szokott :S
2011. jún. 18. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!