Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kell? Van esély h ez az egy kimaradt nap azért van mert terhes vagyok?
Tegnap feküdtünk le a barátommal először úgy h gumival de bennem ment el . Ma kellett volna megjönni igaz h az utóbbi időben (2 hónap ) nagyon korán 16-18 naponként jött meg a hormon változások miatt. Van esély h ez az egy kimaradt nap azért van mert terhes vagyok..
Védekeztünk rendesen 2 gumit is elhasználtunk. Cseréltük is közben . Barátnőim azt mondták h amikor elvesztették nekik kicsit kimaradt egy pár nap de utána beállt normálisan, félek h mi van ha terhes vagyok mert hát gumival is lehet gyerek .16 (L)
Szia! Szerintem nagyon minimális rá az esély, kb. 1%. Ha tényleg rendesen védekeztetek, ráadásul menstruáció előtt 1 nappal voltatok együtt, akkor szinte kizárt! Ne aggódj és őszintén gratulálok, hogy odafigyelsz a védekezésre, ritka manapság! Remélem továbbra is felelősségteljes szexuális életet élsz majd! :-)
30 hetes kismama
szerintem se azért maradt ki, nyugi :D amikor nekem is rendes barátom lett és gyakrabban szexeltünk (előtte kb. fél éve voltam együtt valakivel... és csak 1x) akkor nekem is kicsit rendszertelenebb lett - bár még most se állt be annyira. mindig védekezünk rendesen én is kicsit parás vagyok de nem volt gond azóta se :D (8 hónapja) nyugi :)
17/L
Szia! Nem kell félned, a szexuális élet kezdete és rendszeressé válása befolyásolja a menstruációt. Nekem 5 napot késett anno. Teljesen természetes dolog.
A terhességnek egyébként sem lenne még tünete.
Nekem akkor is késik,ha lefekszem valakivel úgy,hogy előtte sokáig nem voltam senkivel. Pedig már rég nem vagyok szűz.
25N
örülök,hogy normálisan védekeztetek...arra odafigyeltetek,hogy párod kezéről ne kerüljön a gumira/beléd sperma? mert ez okozhat gondot,de menzesz előtt elég kicsi az esélye...viszont:ha stresszelsz,később fog megjönni..ez bizonyított dolog...úgyh nyugi...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!