Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a melegfelvonulásról?
Alapból a melegekkel nincs bajom, olyanok, amilyenek, napuffneki, biztos nem önszántukból melegek, na meg a puszta létükkel nem ártanak senkinek. (Több nő marad a heteroknak :DD)
Na de ez a felvonulósdi mindennek a legalja... Pont emiatt alakult ki ez a nagyobbfajta utálat irántuk, és ezt az a meleg szívja meg jobban, aki inkább otthon marad. "Elfogadásért menetelnek", aszondja a hír, de ki az, aki ennek hatására fogadja el őket? Nem hiszem el, hogy az összes szervező akkora idióta, hogy ez nem jut magától eszébe...
szerintem akik az utcákra vonulnak, mind a melegek közül, mind pedig az őket ócsároló, dobáló, gyűlölő heterok közül... tökéletesen azonos szinten mozognak...
Normális ember nem vonulgat... aki hetero felvonulásara menne, az is ugyanolyan szánalmas...
A meleg felvonulás eléggé sértő szerintem azokra a melegekre nézve, akik normálisan szeretnének élni a mindennapokban... mint ahogy nem csak karácsonykor kell szeretni a családunkat, ugyanúgy nem csak a meleg felvonulás napján kell küzdeniük a jogaikért... nekem ez a karneváli hangulat inkább a normális értékrend szerint élő, a társadalmat építő meleg polgárok nehézségeinek, harcának a megcsúfolása...
Elég elkeserítő lehet küzdeni az előítéletekkel is, meg még az - elvileg - az ő oldalukon álló idióták önlejárató programjával is...
és ugyanide sorolnám a médiában hemzsegő "rossz b*zikat" is..
Bár.. lehet, hogy tévedek... nem sok meleget ismerek...
22 l
köszi a válaszokat. :)
utolsó - nagyon egyetértek !
Értelmetlen a melegfelvonulás, ahogy az zajlik, hiszen nem látja senki, az Andrássy le volt zárva, még azokat is elzavarták, akik ott laktak (csak éppen nem volt a lakcímkártyájuk náluk, vagy azon más cím szerepelt) szóval ez semmire nem jó, csak megutálja mindenki ez az egészet.
Amúgy több meleget is ismerek meg leszbiket is, senki nem ment közülük, sőt, az ismerősi körükből se ment senki. Nem tudom, kik csinálták és kiknek, de túl sok magyar nem volt köztük. Hadd ne fűzzek hozzá többet....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!