Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők 25-35 éves korosztálynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odin777 kérdése:

A nők 25-35 éves korosztálynak is bejön a domina szerep? -ha igen akkor milyen pasival?

Figyelt kérdés
plussz kérnék kort, és nemet is köszi
2009. márc. 23. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem az a nagyon kemény domina szerep nem jön be, amikor megkötöznek egy pasit és tűsarkúval taposnak rajta meg ilyenek. De mondjuk ha parancsolgatni kellene, hogy mit csináljon velem vagy egy nagyon enyhe kínzás még szóba jöhet. De olyan brutálisan nem tudnám elképzelni.

25/L

2009. márc. 23. 13:54
 2/3 A kérdező kommentje:

-még az is érdekel hogy van e ilyen pasid vagy szeretnél-e

amúgy köszi 1.

2009. márc. 23. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
hát a férjem abszolút nem ilyen sajna, de szívesen kipróbáltam volna ilyen pasival. Persze nekem az is bejön ha velem bánnak keményen. Keményebben, mint most... De persze már férjem van, és nem mennék bele ilyen kapcsiba csak a kiváncsiság miatt. De ha egyedül lennék kipróbálnám, persze.
2009. márc. 23. 14:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!