Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok azt mondják hogy nekik nagy farok kell?
Lányok írjanak ám ,,korot"!! :D:D:D
Csak 3.000.000 kérdés foglalkozik ezzel, keresgélj picit.
mert talán nagy farok kell nekik, azért mondják?
bár inkább nem vallják be maguknak és leírják hogy nem a méret a lényeg, hanem hogy tudd használni, bezzeg ha meglátnának egy 10 cm-es péniszt akkor vísítva kiröhögnék az embert.
Az összes ilyen "kicsi a f*rkam?" kérdésben azt taglaljuk,hogy nem számít a méret.Te mégis honnan veszed,hogy minden lány ezt mondja?
Nekem nem kell nagy,mert fáj. Szóval a te 17cm-d már valószínű sok lenne.
21L
Én pl. azt szoktam mondani, hogy 16 cm felett a közelembe se jöjjön, mert TÚL NAGY. Minden lány más, valakinek a 20 is kevés, van akinek (pl nekem) a 15 is nagy. Nem értem miért hiszik azt a fiúk, hogy a lányok élvezik, ha a méhszájukat irritálják -.-
20/L
van kb vagy 9.999.999 ilyen kérdés kb
miért nem bír senki megelégedni azzal ami neki van??
szerintem a tied pont ideális, se nem nagy, se nem kicsi, ugyh aggodás helyett inkább örulj, és használd...
amugy tényleg nem a méret a lényeg, ha egy lány azt mondja, akk azzal össze se állj, annak csak a szex kell, és max 1 éjszakára valo
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!