Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj, ha nem zavar, hogy nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nem zavar, hogy nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
szóval az lenne, hogy mikor a barátommal vagyok, nekem nem az a lényeg, hogy elélvezzek, nekem már az is hogy ujjaz vagy ilyenek nagyszerű. Sose volt még vele orgazmusom, vagyis azt hiszem talán egyszer, mert nem akarom, hogy ott fáradozzon mondjuk 45percig.. nekem az kellemetlen, inkább neki szeretnék örömet okozni. persze énis szeretném, de neki jobban.. De attól még, hogy nincs orgazmusom, egyáltalán nem unom meg, ugyanúgy akarom, hogy csinálja stb. szerintetek? L/16
2011. jún. 18. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem mindig van, sőt én a szexre mindig vágyom akár mindennap, de nem feltétlen az orgazmusra...annál egy sima ujjazás is tényleg jobb tud lenni. Ha nem volt még orgazmusod az se baj, fiatal vagy még, majd kialakul...
2011. jún. 18. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
11:42-es vagyok újra. Butaság, hogy nem akarod h fáradozzon, ezért szexelünk, hogy kielégitsük egymást. Ha ö szeretné, engedd neki.
2011. jún. 18. 11:43
 3/5 A kérdező kommentje:
igazad van, köszi :)
2011. jún. 18. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem zavarna, akkor nem írtad volna ki. Tehát most talán úgy érzed, hogy nem így van, de közben így van. Ha komolyan érdekel, akkor szépen elmész a Libribe vagy az Alexandrába, vagy valamilyen könyvesboltra, és szépen megveszed a Dr. Lux Elvira - Szexuálpszichológia könyvet. Egyébként én akár egy napig is képes lennék fáradozni csak azért, hogy a barátnőm jól érezze magát. Minden esetre ha ezt még nem kellett megélnem 2 és fél óráig masszíroztam már, és az igazság az, hogy a kísérőérzés az, amit te is érzel, mikor te adsz a barátodnak. Jó.
2011. jún. 18. 12:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. jún. 18. 18:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!