Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért csinálta ezt? Véleményeket

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálta ezt? Véleményeket

Figyelt kérdés
Nálunk voltunk, elvoltunk, egyszer csak elkezdett az exéről beszélni ... nagyonzavart, de nem mondtam rá szinte semmit.. mire volt ezjó?
2011. jún. 18. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy miről beszélt. Mondjuk a szexuális-ban van, így gondolom a vele való szexről dumált. Hát az igen, elég gáz. Én se lennék erre kiváncsi. Biztos, hogy félbeszakítottam volna, és megmondtam volna, hogy egyáltalán nem vagyok az ilyenekre kiváncsi.
2011. jún. 18. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Max arra, h megbántson... A helyedben a következő "ellevés"-nél én is elkezdenék az én exemről beszélni, hátha észbe kap... Látta rajtad amúgy, h téged ez rosszul érintett, vagy fel se tűnt neki?

21L

2011. jún. 18. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:
jó lenne tudni h ki volt ez? jártok? lány vagy?
2011. jún. 18. 13:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!