Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért olyan központi kérdés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan központi kérdés az orális szex szeretete vagy nemszeretete?

Figyelt kérdés

Mielőtt egyesek ujjongani kezdenének, tisztáznám:

Nemcsak arra gondolok, hogy sok ember nehezen mond le róla. Erre is, nyilván, mert a erőszak semmire se jó!

Hanem arra is, hogy aki nem szereti, az sok esetben a világért sem próbálna a párja kedvéért változtatni ezen, kit érdekel hogy a párjának ez jó vagy nem!

És miért más a megítélése annak, ha egy férfi igényli, mintha egy nő?

Ha lehet, ne vigyük el pocskondiázós irányba a kérdést! KOMOLYAN!!!

2011. jún. 18. 10:32
 1/10 A kérdező kommentje:

és hála a jó égnek NEM magamról beszélek...

nekem imádja a barátnőm az orált...

csak közvéleménykutatás...

2011. jún. 18. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Kezdem az elején:aki pl. undorodik, mert a másik azon pisil, az akkor is öklendezni fog, ha a szájába veszi. Önként semmiesetre se csinálja, tehát elve erőszak:fél, hogy a másik elhagyja, ha nincs orál.

Másik kérdésre: a férfiak élvezik a szexet így is, meg úgy is, viszont ők ürítenek a végén.

A nők többsége viszont csak akkor élvez el, ha nyalják, lehet ujjazni, simogatni, kefélni, akkor se lesz orgazmusa. Az orálszexxel együtt lemond arról, hogy a szexet élvezze. Marad a maszturbálás. Amit meg úgyis mindig jobban fog csinálni, mint ahogy a pasija a kezével.

Egyébként te fiú vagy? Ha igen, akkor javasolnám, hogy egyszer szo.pj le valakit, és hagyd, hogy a szádba élvezzen.

Na, központi kérdés, hogy ki akarod próbálni, vagy menjek p..ba, mert te olyat soha, de soha, de soha az életben nem próbálnál ki?

2011. jún. 18. 10:43
 3/10 A kérdező kommentje:

Már egyszer leírtam, hogy fiú vagyok.

- nem tudom, honnan veszed, hogy a nők TÖBBSÉGE csak orálisan élvez el és hogy a fiúk kézzel mindig bénák

- nem tudom, honnan veszed, hogy valakit lesz*pni csak rossz lehet. Ez mondatja veled, és sok más nővel, hogy tegyem meg és akkor majd meglátom. De ha tényleg megtenném, akkor meg gondolom az lenne a baj, leb*ziznál.

Nem tetszik az egyoldalú véleményed. Ennyi erővel akkor a nyalásra is mondhatom, hogy nem kellemes.

2011. jún. 18. 10:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg tudod sokszor érzem azt, hogy az általad felsorolt érvekkel a nők csak TAKARÓZNAK, hogy ne kelljen a pasinak viszonozni az orált.
2011. jún. 18. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egy nőt kinyalni is ugyanolyan gusztustalan mint egy férfit leszopni.. a pasi ott pisil a nő meg nem csak ott pisil hanem ott még vér is jön ki .. /:

ettől függetlenül én kényeztetem orálisan a barátomat és ő is engem :) ( L )

2011. jún. 18. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Előre leszögezem: nálunk va orális szex (kölcsönösen).

De meg tudom érteni, ha vki undorodik tőle. Neked is biztos van olya dolog, amit nem szeretsz. Pl. utálsz vmi kaját, akkor csak azért magadba tömöd, mert a párod szeretné?

Ráadásul a férfiak általában nem elégszenek meg azzal, hogy vki a szájába veszi. Ha ráveszi, hogy a szájába vegye, akkor az lesz a baja, hogy nem élvezhet a szájába. Ha beleélvezhet a szájába, akkor az lesz a baja, hogy nem nyeli le.

A spermának konkrétan olyan állaga van, mint a tojásfehérjének. Az íze sem a legjobb. És azért lényegesen nagyobb adag jön ki egy férfiból, mint amennyi nedv a nőből távozik nyalás közben.

Az előváladékról nem is beszélve.

Egy nőnek inkább a csiklóját érdemes nyalni, onann meg nem jön ki semmi.

Bizony vannak olyan nők, akik az ilyen tojásfejhérje állagú dolgoktól öklendezni kezdenek. Persze, hogy nem akarja csinálni, ha egyszer rosszul lesz közben...

Te most itt izélsz, hogy "miért nem próbálja meg a párja kedvéért", de ennyi erővel azt is lehet mondani, hogy "ha szereti a párját, akkor miért vár el tőle olyan dolgot, amit nem akar megtenni?"....

Ez kétoldalú dolog ám....

2011. jún. 18. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Az utolsó válaszolóval értek egyet, mindenben!

Én sosem értettem, mit élveznek annyira az orális szexen az emberek, nekem egyszerűen kellemetlen, nem normális, undorító és még fokozhatnám. Engem egyszerűen feszélyez, hogy ott nyalakodnak rajtam, ahol nem kéne... Nem szeretem, na. És igen, itt a ritka kivételek egyike: nőként utálom, ha nyalnak. És nem nem arról van szó, h még csak béna pasijaim voltak. Ha feszélyez bármilyen dolog, azt egyszerűen nem tudom élvezni semmiképp.

Szívesebben csinálom én, mint h hagyjam, h valaki nekem ott járkáljon a szájával, de azt sem élvezem kimondottan... Az, hogy a számba élvezzen, neadjisten még le is kelljen nyelnem... SOHA! Szerintem egyből jönne is kifele minden, ha a számba kerülne egy lövet is.

Nem tudom, ezzel mihez lehetne kezdeni, én nagyon szeretném, ha ezzel kapcsolatban változtathatnék az álláspontomon, de nem megy.

21L

2011. jún. 18. 13:24
 8/10 A kérdező kommentje:

A 3.-nak:

Arra céloztam: bunkóság erőltetni, amit valaki nem akar.

De az is csúnya dolog, hogy egy lány kapásból elutasítja az orált, mondván ő soha, és meg sem próbál változtatni magán. A körítés sem mindegy: ha úgy adod elő, meg lehet vele alázni rendesen a fiút IS (pl. ha lealázod, mondván, hogy nem normális, amiért szeretne orált)

2011. jún. 18. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:
24%

"a férfiak élvezik a szexet így is, meg úgy is, viszont ők ürítenek a végén.

A nők többsége viszont csak akkor élvez el, ha nyalják,"

Aha. Szóval a szopás az undorító, de téged nyaljanak ki, mert csak úgy éled át az orgazmust. Tudod mikor? Ha te nem teszed meg, nem várhatod el, hogy a másik is meg tegye. Arról meg senki sem tehet, hogy neked semmi nem jó és nincs orgazmusod.

2011. jún. 18. 16:34
 10/10 viktor123456 ***** válasza:

Az a nő aki igazán szerelmes mindenre képes a másikért és nem csak tranzakcióként tekint a dolgokra.

Ugyanígy van a szerelmes férfi.

2013. okt. 4. 09:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!